Projektledare marknadskommunikation till Fackförbundet ST

Projektledare marknadskommunikation till Fackförbundet ST

Lockas du av utmaningen att ta fram relevant kommunikation för olika målgrupper? Har du erfarenhet av breda kampanjer inom kommunikation och marknad? Uppskattar du en självständig roll med mycket eget mandat? Då är tjänsten som projektledare marknadskommunikation hos Fackförbundet ST något för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Fackförbundet ST. Notera att du hos fackförbundet ST kommer erbjudas ett föräldravikariat. Vikariatet sträcker sig från februari 2021 och cirka ett år framåt.

Om företagetFackförbundet ST är det största fackförbundet inom statlig verksamhet med över 95 000 medlemmar som arbetar inom statliga myndigheter, affärsverk, bolag med statligt uppdrag, universitet, högskolor och statligt finansierade stiftelser. Fackförbundet ST växer och befinner sig i en spännande period av förändring där både organisation och arbetssätt är under utveckling. Målet är att öka kännedom, bli en starkare röst i debatten och det självklara valet för alla som jobbar på statligt uppdrag. Fackförbundet ST är medlem i TCO och är partipolitiskt obundet och söker nu en projektledare marknadskommunikation till enheten för kommunikation och påverkan.
Detta är en rekrytering genom Bravura men där du hos Fackförbundet ST kommer erbjudas ett föräldravikariat. Vikariatet sträcker sig från februari 2021 och cirka ett år framåt.

ArbetsuppgifterSom projektledare marknadskommunikation ansvarar du för att initiera, planera och genomföra löpande marknadskommunikation och kampanjer, samt följa upp effekterna av dessa. Du har ett samordnande ansvar internt där du involverar berörda funktioner vid behov och du sköter även beställning och kravställning gentemot externa byråer. Du bedömer kreativa koncept och gör taktiska avvägningar i relation till målsättningarna. Utöver kampanjerna sköter du arbetet kopplat till den löpande marknadsföringen, dessutom ansvarar du för Fackförbundet STs digitala värvning. Du arbetar dels taktiskt med att identifiera förändringar och förbättringar i syfte att öka konverteringsgraden, dels ansvarar du för att se över och producera material till exempelvis hemsidan och sociala kanaler.

Du kommer ingå i kommunikationsteamet som idag består av sex medarbetare. Tillsammans arbetar ni med att driva Fackförbundet STs kommunikationsarbete. Teamet tillhör enheten för kommunikation och påverkan som totalt består av 17 medarbetare och du rapporterar till biträdande enhetschef.

Formella krav
  • Universitets/högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom kommunikation/marknadsföring
  • 4-5 års erfarenhet av en roll inom marknad och kommunikation där du arbetat operativt med kommunikation, ansvarat för marknadsföringskampanjer och skött beställning gentemot externa byråer
  • Grundläggande kunskaper i Google Analytics, Google Ads, Business Manager
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med digital marknadsföring i konverteringssyfte samt har kunskap inom Bing Ads och marketing automation
  • Mycket goda kunskaper i svenska, främst i skrift men även i tal
För att trivas i den här rollen söker vi dig som trivs i en självständig roll med stort eget ansvar. Du är strukturerad, noggrann och har en förmåga att på ett effektivt sätt planera och organisera ditt arbete. Inte sällan händer det att du måste omvärdera eller omprioritera i ditt arbete varför vi söker dig med ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt. Rollen innebär att du löpande har kontakt såväl med medarbetare internt inom organisationen som externa parter, detta ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och duktig på att uppmärksamma andras synpunkter och kompetens, men delar också gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till andra. Vi förutsätter också att du delar STs värderingar.

Övrig information
Start: Februari 2021
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Facklig representant: Julia Ohlin, julia.ohlin@st.org

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsföring, marknadskommunikatör, kommunikatör, kommunikation, digital marknadsföring, marketing, communications, kampanj, Google Analytics, Google Ads, Business Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!