Projektledare / kundansvarig /IT / Cybernetics / konsult

Projektledare / kundansvarig /IT / Cybernetics / konsult

Har du erfarenhet inom projektledning eller är en vass applikationskonsult med några års erfarenhet av att arbeta inom projekt? Detta är tjänsten för dig som är redo för en ny utmaning med kundansvar och ägandeskap av projekt från ax till limpa.

Om företagetCybernetics är ett framgångsrikt konsultföretag med ett trettiotal anställda med fokus på Microsoft Dynamics 365. Det är erkänt som ett av de främsta företagen inom MS Dynamics 365 med konsulter som är målfokuserade, nyfikna, nytänkande och erfarna. Cybernetics verksamhet bygger på ett nära samarbete och partnerskap, där de optimerar standardprodukter för att skapa kvalitetslösningar anpassat för kundens verksamhet. Genom hög kreativitet och kompetens bidrar Cybernetics till bestående förändringar och maximerar kundens affärsrelationer.

Företaget utmärker sig från andra konsultbolag genom att man "tar hem projekt" och arbetar InHouse. Du arbetar med andra ord inte som uthyrd resurskonsult utan har din bas på Cybernetics kontor.

På företaget arbetar du i ett modernt kontorslandskap mitt i centrala Stockholm där du tillsammans med ett leveransteam arbetar med företagets kunder. Det här är en arbetsplats som präglas av härlig stämning, teamkänsla och möjligheter för varje enskild medarbetare att göra en skillnad.

ArbetsuppgifterI rollen som konsult med projektledarinriktning ingår du i ett av leveransteamen som har ansvar för ett antal befintliga och nya kunder. Din roll innebär att aktivt projektleda och förvalta de kunder du har ansvar för, tillsammans med din projektgrupp. I detta åtagande ingår att driva projekt för kunderna, hantera och planera den löpande förvaltningen och proaktivt föreslå nya lösningar för kunden. Cybernetics är ett litet bolag som präglas av en entreprenörsanda. Det är därför viktigt att du finner det utmanande att ha en bred roll i projekten och sträva efter att ha en förståelse för Dynamics 365 som applikation.

Antal teammedlemmar varierar beroende på projekt, men du är den som leder och kommunicerar med den interna projektgruppen och är ansiktet ut mot kund. Projektens längd varierar men ligger någonstans mellan 150-3000 timmar.

Exempel på typiska arbetsuppgifter:
  • Delta i förstudier och kravställning
  • Planera och resursbemanna projekten
  • Utföra projekt enligt specifikation, inom avsatt tid och budget
  • Göra verksamhetsnära anpassningar i t.ex. lösningens användargränssnitt
  • Planera och vara delaktig i utrullning, implementation, installation och utbildning
  • Hantera förändringar och delta i förvaltningsarbete efter genomfört projekt
Formella krav
  • Eftergymnasialutbildning, meriterande om du är civilingenjör eller har akademisk utbildning inom IT
  • Arbetslivserfarenhet av projektledning i liknande roll samt erfarenhet av kravställning, planering och kundkontakt
  • God teknisk förståelse
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
* Erfarenhet av Microsoft Dynamics CRM alternativt andra CRM applikationer

För att lyckas i rollen som projektledare tycker du det är kul och viktigt att behålla samt utveckla en god relation med dina kunder. Du strukturerar projekten genom att följa uppsatt projektplan. Rollen kräver även att du är bekväm med att driva dina projekt självgående. Du är noggrann i ditt arbete där du säkerställer att projekten drivs enligt kravspecifikationen. Vidare är du mån om att driva projektet hela vägen i mål och upprätthålla en god relation med dina kunder i både med- och motvind.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Cybernetics.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Centrala Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:projektledare, IT-projektledare, CRM, kundansvar, project management, testledning, kravställning, konsult
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.