Projektledare / installation VS till Assemblin i Stockholm

Projektledare / installation VS till Assemblin i Stockholm

Har du erfarenhet av att projektleda inom installation VS? Här får du chansen att arbeta med några av regionens största och mest spännande projekt! Vi erbjuder dig en arbetsplats där just din kompetens och erfarenhet värdesätts och uppskattas.

Om företagetAssemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Assemblin omsättning är cirka 7 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden.

Genom kompetens inom energioptimering och olika servicefunktioner erbjuder de sina kunder allt från integrerade lösningar för ventilation och kyla till samordning av integrerade projekt som omfattar ventilation, el, värme och sanitet, kyla samt styr-och reglersystem.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare hos Asseblin driver du både självständigt och i grupp, projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. Rollen innebär även att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet. Du har daglig kontakt med dina montörer och andra medarbetare. I din roll ansvarar du även för kunden och samarbetet genom att hålla en kontinuerlig dialog med kunderna via byggmöten och besiktningar av projekten. Du är ute på entreprenaderna i den mån det är möjligt och du arbetar i Stock holmsregionen. Slutligen ansvara du för att upprätthålla och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner.

Formella krav
  • Vi tror att du har någon av följande bakgrund:
  • Ca 5 års arbetslivserfarenhet från installations-, bygg-, drift/underhållsbranschen eller närliggande
  • Erfarenhet av att arbeta i roller som projektledare med budgetering, offertarbete och förhandlingsvana
  • Erfarenhet av kundkontakter och förmåga att upprätthålla goda kundrelationer
  • Du kan också ha tidigare erfarenhet som VS-montör
  • Goda kunskaper inom resursplanering, projektstyrning och leveranser av kompletta lösningar mot kund
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att du är en erfaren person som är självgående och trygg i att ta ansvar. Du har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa och underhålla goda och långsiktiga relationer. Att lyssna och att vara lyhörd för information och upplysningar från medarbetare och montörer är en viktig del av jobbet. Vi tror även att du har ett stort tekniskt intresse och trivs med varierande arbetsuppgifter på ett strukturerat och noggrant vis.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Assemblin.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västberga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.