Projektledare inom media till Clear Channel

Projektledare inom media till Clear Channel

Har du ett stort intresse för media & marknadsföring och vill arbeta med projektledning på ett av Sveriges ledande medieföretag? Gillar du utmaningar, laganda och högt tempo? Clear Channel söker nu en projektledare som vill vara med på deras tillväxtresa och ta utomhusreklam till nästa nivå.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Clear Channel.

Om företagetClear Channel är ett av världens största och äldsta bolag inom utomhusreklam och har en omfattande portfölj med över 450 000 digitala och klassiska reklamytor i 31 länder och når miljontals människor varje månad. Bolaget befinner sig nu i en intensiv och spännande digitaliseringstransformation och utomhusreklam är kanske mer intressant och relevant än någonsin.

Här erbjuds du möjligheten att vara med på en spännande resa och skapa dig erfarenheter i ett företag med stark företagskultur. Det är nämligen företagskulturen som står högt på agendan hos Clear Channel där man har bland annat framgångsrikt implementerat ett antal värderingar i organisationen som blivit en självklar del i sättet att arbeta och agera. Hos Clear Channel tar man också kontinuerligt pulsen på organisationen och dessa visar att på hög trivsel bland medarbetarna och att man vill rekommendera sin arbetsgivare vidare. Vill du veta mer? Kolla in oss med namnet ClearChannelScandinavia på Linkedin eller instagram. Du hittar även mer info på www.clearchannel.se

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare media kommer du att ingå i ett team som präglas av samarbete, engagemang och hög kundfokus för att skapa och utveckla marknadsledande utomhusreklam.
Genom tätt samarbete internt med sälj, operations & distribution samt nära kontakt med kund och mediebyråer projektleder du kampanjer från ax till limpa. Under kampanjers gång har du uppföljningar med såväl kunder som säljavdelning och är ansvarig för kundernas leverans.
Ditt arbete innebär primärt att driva de kampanjer som sålts in och att följa upp dem tillsammans med kunden/sälj för att utvärdera kampanjernas resultat. Du kommer dessutom arbeta med att utvärdera processerna tillsammans internt för att säkerställa att leveransen skett på rätt sätt och utveckla processerna om så krävs. Fokus i tjänsten ligger på att bidra med utomordentlig service genomgående i processerna med kunden i fokus.

Tjänsten är baserad i Clear Channels skandinaviska huvudkontor i Stockholm, enstaka resor till Norge och Danmark kan förekomma

Formella krav
  • Relevant akademisk utbildning
  • Tidigare erfarenhet av mediabranschen
  • Tidigare erfarenhet inom customer service
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med kunskaper i norska och danska
För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du är en ödmjuk individ som trivs i ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i den här rollen är du strukturerad, har en naturlig känsla för affärer, kundbemötande och ett brinnande intresse för service. Genom din kommunikativa och sociala förmåga skapar du goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du lösningsfokuserad till din natur och du visar ansvarstagande och engagemang för både dina arbetsuppgifter och din egen utveckling.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Clear Channels skandinaviska huvudkontor ligger i fina lokaler i hjärtat av Stockholm, på Birger Jarlsgatan 43
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kommunikation, marknad, media, medieproduktion, utomhusreklam, reklam, projektledare, project manager, kampanjledare, produktionsledare, reklamproduktion, tryck, clear channel, print, PR, kampanjplanering, sälj, service, DOOH, OOH, projektassistent, produktionsledarassistent, customer service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.