Projektledare inom media till Clear Channel

Projektledare inom media till Clear Channel

Har du ett stort intresse för media & marknadsföring och vill arbeta med projektledning på ett av Skandinaviens ledande medieföretag? Clear Channel söker nu en projektledare som vill vara med på deras tillväxtresa och ta utomhusreklam till nästa nivå.

Om företagetClear Channel Skandinavien har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. De bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att samhällets medievanor ständigt förändras driver de den enda stabila kanalen för att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation. Läs gärna mer på www.clearchannel.se och besök https://www.instagram.com/clearchannelnordics/ för att se exempel på hur företaget gör just detta.

Clear Channel finns representerade i över 50 länder på fem kontinenter.

Här erbjuds du möjligheten att vara med på en spännande resa och skapa dig erfarenheter i ett företag med stark företagskultur och entreprenörsanda. Hos Clear Channel får du chansen att arbeta i en varierade roll på ett medieföretag vars budskap når miljontals skandinaver varje vecka.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare media kommer du att ingå i ett team som präglas av samarbete och engagemang för att skapa och utveckla marknadsledande utomhusreklam. Genom tätt samarbete internt med sälj, distribution samt nära kontakt med kund och mediebyråer projektleder du kampanjer från ax till limpa. Under projektets gång har du uppföljningar med såväl kunder som säljavdelning och är ansvarig för att leverera underlag, analyser och information kring såväl kampanjer som Clear Channels totala produktutbud samt optimering av befintligt lager.

Ditt arbete innebär att planera, boka in och driva de kampanjer som sålts. Vidare kommer du att bidra med att utvärdera kampanjernas resultat, för att sedan utveckla processerna genom att identifiera potentiella affärer och nya tillvägagångssätt.

Tjänsten är baserad i Stockholm, enstaka resor till Norge och Danmark kan förekomma.

Formella krav
  • Relevant akademisk examen
  • Erfarenhet av försäljning eller service
  • Erfarenhet projektledning är meriterande
  • Arbete eller engagemang vid sidan av studierna, i exempelvis studentförening, är meriterande
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen som projektledare tror vi att du är en driven och ödmjuk individ som trivs i ett högt tempo och varierade arbetsuppgifter. För att lyckas i den här rollen är du strukturerad, har en naturlig känsla för affärer och ett brinnande intresse för service. Genom din kommunikativa och sociala förmåga skapar du goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du lösningsfokuserad till din natur och du visar ansvarstagande och engagemang för både dina arbetsuppgifter och din egen utveckling.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Clear Channel.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.