Projektledare inom marksaneringsprojekt

Projektledare inom marksaneringsprojekt

Har du en eftergymnasial utbildning inom geologi eller hydrologi, alternativt några års erfarenhet inom saneringsbranschen? Vill du leda intressanta projekt på ett expansivt företag som ligger i framkant inom ett nischat och högaktuellt område? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Om företagetEnvyTech Solutions erbjuder spetskompetens inom behandlingstekniker för förorenad mark, vattenrening och områden förorenade med oexploderad ammunition. De befinner sig på stark tillväxt och behöver därför stärka upp organisationen med en projektledare.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för projekt inom marksanering och vattenrening. Detta innebär att lägga anbud och besvara avrop, övergripande budget- och resursplanering, framtagande av tidsplan, projektering, kommunikation med beställare samt dokumentgranskning, tillståndsansökningar och slutdokumentation. Rollen är främst administrativ men innebär även operativ närvaro på plats ute i fält. Eftersom EnvyTech genomför projekt över hela landet förekommer resor ofta i tjänsten vilket kan innebära någon övernattning i veckan. I tjänsten ingår förmånsbil.

Formella krav
  • Några års erfarenhet inom saneringsbranschen, alternativt eftergymnasial utbildning inom geologi eller hydrologi
  • Körkort B
  • Meriterande: certifierad provtagare samt kunskaper inom GIS eller CAD
För att trivas i rollen tror vi att du är en person som tar ansvar för dina projekt och driver dem framåt. Du har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker samt tänker och resonerar strategiskt.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos EnvyTech.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Projekt över hela Sverige, boende i Göteborgs- eller Stockholmsområdet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, projektledning, anläggningsprojekt, sanering, vattenrening, provtagning, geologi, GIS, CAD, hydrologi, Göteborg, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.