Projektledare inom mark och sanering till RGS Nordic

Projektledare inom mark och sanering till RGS Nordic

Har du tidigare erfarenhet som miljökonsult inom förorenad mark, mark och anläggning och vill jobba med projektledning? Sök då rollen som Projektledare till RGS Nordic

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos RGS Nordic.

Om företagetRGS Nordic ett nordiskt företag som är specialiserade på behandling av förorenad jord, vatten samt återvinning av byggnads- och rivningsavfall. I Danmark, Sverige och Norge finns idag fler än 35 mottagnings- och behandlingsanläggningar. RGS Nordics Sverige har två affärsområden: Anläggning och Projekt (Projects) med totalt ca 70 anställda.

RGS Nordic är marknadsledande inom behandling av förorenad jord och grundvatten in situ (behandling på plats), med behandlingsmetoder som minskar miljöbelastning och är kostnadseffektiva. RGS Nordic har hög kompetens när det gäller förorenade områden inom företaget. RGS Nordic utför alla typer av sanering av förorenad mark.

Projects region Norr har två kontor Stockholm och Örnsköldsvik. Kontoret i Örnsköldsvik består av 7 medarbetare, kontoret i Stockholm består av 6 medarbetare. Med utgångspunkt från kontoren bedrivs projektledning, arbetsledning, administration och försäljning och medarbetarna har gedigen erfarenhet av sanering av föroreningar på b.la sågverk, industrifastigheter, oljedepåer, drivmedelstationer - både nedlagda och stationer som fortfarande är i drift.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ansvarar du för att leda och driva olika projekt inom marksanering i region norr, där du samordnar en grupp med rätt kompetenser utifrån projektets innehåll och mål. Du arbetar med att planera och organisera arbetet inom projekten i enlighet med uppsatta mål, budget och tidsplaner även göra riskbedömningar.

Som projektledare upprätthåller och ansvarar du över att projektet blir färdigt inom fastställda tidsplaner, samt att projektets kostnader hålls inom budget. Du ansvarar för att bevaka projektet samt rapportera och förankra beslut till projektchefen. När projekten är färdigställda så kommer du utvärdera och analysera projektet för framtida projekt. Utöver detta så samordnar du möten och utför administrativa uppgifter, såsom dokumenthantering och arkivering.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet inom mark och anläggning. Exempelvis inom miljö, entreprenad, bygg.
  • Erfarenhet inom förorenad mark.
  • Meriterande med erfarenhet som miljökonsult
  • Tidigare ekonomiskt ansvar är meriterande
  • Tidigare ledande befattning är meriterande
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Som projektledare är du självgående och initiativtagande i ditt arbete. Du har ett stort engagemang, vill driva och fullfölja projekten på bästa sätt. Du har en god samarbetsförmåga. Du har förmåga att skapa god struktur i ditt arbete samt förmågan att prioritera och att arbetet genomförs med god kvalité.

Under din första tid på RGS kommer du att få en introduktion för att sedan samgå med en senior mentor för att lära sig projekten.

Övrig information
Start: Under hösten
Plats: Stockholm eller Örnsköldsvik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marksanering, vattenrening, markarbete, bygg, entreprenad, anläggning, anläggare, markentreprenader, entreprenad, projektledare, byggledare, schakt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!