Projektledare inom fiber- och kabelnät till Eltel

Projektledare inom fiber- och kabelnät till Eltel

Har du ett stort tekniskt intresse samt erfarenhet av ledarskap eller projektledning? Har du ett starkt driv och en vilja att ständigt förbättra ditt arbete? Hos Eltel Networks Infranet får du möjligheten att utveckla både dig själv och rollen som projektledare

Om företagetEltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 500 anställda.

ArbetsuppgifterSom projektledare kommer du att leda och samordna ombyggnation eller nybyggnation av Trafikverkets fiber- och kabelnät i hela Mälardalen. Du ansvarar för att projektmål avseende tid, ekonomi, resurs och kvalitet. Du är en nyckelperson i kontakten med kund från avrop till avslutat projekt och i samarbetet med alla involverade i projekten som underentreprenörer, projektörer och tekniker. Rollen innebär att du löpande följer upp alla resurser, har tät kontakt med beställare samt sköter administrationen kring projektet. Du har en operativ och samordnande roll där du delar din tid mellan planering, uppföljning och rapportering med att vara ute på arbetsplatsen. Du arbetar målstyrt och har stor frihet i att utveckla din roll när det kommer till att sätta rutiner och processer.
Tjänsten innebär inget personalansvar, arbetstiderna är 07.30-16.00 med möjlighet till flextid och du är initialt anställd via Bravura.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av ledarskap eller projektledning
  • Meriterande med erfarenhet av entreprenad och AB04
  • God datorvana, samt goda kunskaper i Excel
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att du som söker har förmågan att se vad som ska göra och ta ansvar för att styra ditt arbete. Du trivs med att sätta upp rutiner och struktur för både ditt och teknikernas arbete. Du vill följa upp dina projekt och ta åt dig feedback för att ständigt förbättra ditt arbete. Vidare är du en person som är inkluderande och skapar delaktighet i teamet samt har förmåga att få ut det bästa av de som du leder. Du är även van att arbeta mot mål och att leverera resultat.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projekt, administration, teknik, entreprenad, entreprenör, AB04, nät, fiber, kabel, trafikverket, järnväg,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.