Projektledare inom el till Eaton Electric AB

Projektledare inom el till Eaton Electric AB

Har du erfarenhet av att leda projekt inom el och gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och många kontaktytor? Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett branschledande bolag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eaton Electric AB.

Om företagetEaton Electric AB är globalt ledande med expertis inom distribution av ström och kretsskydd; reserveffektsskydd; styrning och automatisering; ljus och säkerhet; konstruktionslösningar och kopplingsenheter; lösningar för tuffa och farliga miljöer samt tekniska tjänster. Eaton är genom sina globala lösningar utrustad för att svara på de viktigaste utmaningar inom strömhantering som finns idag.

Eaton i Sverige är ett säljbolag inom den internationella koncernen Eaton Corporation. I Sverige erbjuder Eaton produkter och tjänster inom lågspänning, mellanspänning och kraftförsörjning. De levererar energisparande lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. Eaton är ett tekniskt ledande företag på den globala marknaden. År 2018 var Eatons omsättning 21 miljarder dollar. Eaton har cirka 99 000 anställda och bedriver försäljning i över 175 länder. Mer information finns på www.eaton.com.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare hos Eaton arbetar du dedikerat med ett långsiktigt projekt. Det är en koordinerande roll där du ansvarar för att sköta kontakten med kunden, andra företag samt underleverantörer samtidigt som du styr över de befintliga projektmedlemmarnas arbete. Vidare ansvarar du även för planering och har både uppstartsmöten och avslutsmöten varje dag med kunden. Du rapportera till närmsta chef samt till kunden på veckobasis. Utöver det har du även tillgång till en supportavdelning som är baserad i England.

För att komma in i rollen och organisationen så snabbt som möjligt kommer du få vara delaktig i ett parallellt projekt i utbildande syfte. Du kommer ha stora möjligheter om projektet utförs på ett framgångsrikt vis då Eaton har många liknande projekt både i Sverige men även runt om i världen. Denna tjänsten är placerad i Gävle.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inriktning mot el
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av projektledning
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas på företaget är du en person som får saker att hända, du tar tag i det du ser behövs göras, och gör det med en positiv inställning. Du är utåtriktad och trivs i att arbeta i team samtidigt som du stärker dessa samarbeten genom din kommunikativa förmåga. Vidare är din strukturerade förmåga en förutsättning för framgång i rollen och du har ett brinnande intresse för projektledning.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: El, Elektriker, projektledare, elprojektledare, project management, heltid, gävle
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.