Projektledare inom CMS till ledande Carnegie Investment Banking

Projektledare inom CMS till ledande Carnegie Investment Banking

Motiveras du av att göra skillnad och att driva korta och intensiva projekt? Trivs du dessutom med att strukturera och samordna mer komplexa projekt från ax till limpa? Carnegie ger dig chansen att vara med i en storsatsning inom CMS.

Om företagetIdéer, kunskap och kapital!

Carnegie sammanför investerare, entreprenörer, företag, institutioner och privatpersoner för att tillsammans skapa innovativa produkter, nya arbetstillfällen, privata förmögenheter och ett samhälle i utveckling.
I över 200 år ha Carnegie haft en central position inom nordiskt näringsliv. Under 1800-tala som handelshus. Sedan ett sekel tillbaka som finansiell rådgivare. Idag är Carnegie nordens ledande investment- och privatbank. En mötesplats för idéer, kunskap och kapital, för investerare och investeringsmöjligheter.

Carnegie är marknadsledare inom Investment Banking, Securities och Private Banking i Norden. Med omkring 600 erfarna och engagerade medarbetare vägleder Carnegie sina kunder till bättre affärer.

ArbetsuppgifterSom projektledare för Carnegie ansvarar du för ditt projekt från uppstart till leverans. Tillsammans med din projektgrupp sätter du upp en tidsplan, ansvarar för förstudier, GAP-analyser och levererar en färdig produkt. Ett visst förarbete har gjorts där ditt jobb blir att analyser vilken plattform som är mest lämpad för detta projekt. Vidare ansvarar du även för all dokumentation kring projektet samt att rutiner sätts.

Vidare ansvarar du för att se till samtliga kostnader och analyserar detta, samt att du ser till att plattformen har rätt innehåll enligt content management samt att den är användarvänlig.

Formella krav
  • Erfarenhet från liknande projekt
  • Erfarenhet från rollen som projektledare
  • Goda kunskaper i Episerver
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person ser vi att du har en förmåga att arbeta effektivt i större som mindre grupper. Du trivs i en roll där du får koordinera, strukturerar samt säkerställa att de utlovade resultatet levereras inom tidsramen. Du är duktig på att kommunicera och drivs av att ta sig an komplexa projekt.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Carnegie. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projekt, CMS, Carnegie, leverans, Episerver, analys, kostnader, tidsplan, GAP-analys, plattform, svenska, engelska, Interim
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.