Projektledare / informationssäkerhet / IT Security till Sveriges a-kassor

Projektledare / informationssäkerhet / IT Security till Sveriges a-kassor

Är du en person som gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter och många kontaktytor? Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll där du får skapa förutsättningar för hållbar och säker IT-miljö.

Om företagetDet finns 27 a-kassor i Sverige. Sveriges a-kassor är deras gemensamma service- och intresseorganisation. Det betyder att de hjälper a-kassorna med bland annat IT-utveckling, utbildning och opinionsbildning. Syftet är att a-kassorna ska kunna administrera arbetslöshetsförsäkringen på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt.

De flesta av IT-organisationers medarbetare arbetar med att utveckla och förvalta de IT-system som a-kassorna och deras medlemmar använder för att administrera sina ärenden, till exempel Mina sidor.

Som teknisk projektledare kommer du att tillhöra IT-avdelningens TPI-funktion och verka över hela IT-organisationen. TPI ansvarar för förvaltning av tekniska plattformar och integration. Dessa plattformar är i huvudsak PEGA och AIP/ Biztalk men även andra Microsoft miljöer. Gruppen består i dagsläget av sex medarbetare vars ansvar är att hantera förvaltningsorganisationens alla tekniska miljöer, teknisk arkitektur, infrastruktur samt icke-funktionella krav och samordning av 3rd-line support.

ArbetsuppgifterI denna nya roll blir du ansvarig för den tekniska informationssäkerheten inom Sveriges a-kassor och samarbetar med hela organisationen och dess olika leverantörer. Du driver tekniska projekt och uppdrag inom IT-avdelningen relaterat till infrastruktur, system- och plattformar, säkerhet och tillhörande arkitektur.

Du säkerställer att interna/externa riktlinjer och policys avseende teknisk informationssäkerhet efterlevs, genomför riskanalyser enligt definierat metodstöd och upprätthåller god säkerhet enligt nya dataskyddsförordningen, GDPR. Du driver och följer upp säkerhets, förbättrings och kvalitetsarbete inom organisationen. Vidare tillser du att rätt verktyg och stödsystem (till exempel behörighet, loggar, brandväggar, intrångsupptäcktsystem, IDS och antivirus) finns för verksamheten.

Formella krav
  • Minst ett par års erfarenhet av att arbeta som teknisk projektledare gärna inom nätverk, infrastruktur och IT-säkerhet
  • Erfarenhet av infrastruktur, arkitektur, nätverk och säkerhet
  • Relevant högskoleutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet
  • Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska såväl som på engelska
Meriterande:
  • Certifiering inom projektledning, PPS,PEJL, PRINCE2, IPMA eller motsvarande
  • Certifiering IT-säkerhet
  • Dokumenterad erfarenhet av genomförda IT-projekt med gott resultat inom tid och beslutad budget
  • Erfarenhet av att arbeta som Scrum Master eller är Scrum certifierad
  • Erfarenhet av Microsoft och Azure
För att lyckas i denna roll är du en initiativtagande person som tycker om att samarbeta med andra. Du är duktigt på att se helheten och att ha helikopterperspektiv på dina projekt. Du har ett stort tekniskt intresse och kan tänka kritiskt för att få fram de bästa lösningarna. Då du kommer att arbeta med riskhantering behöver du ha en analytisk förmåga. Vidare är du en driven person som gärna tar ägandeskap för dina uppdrag och ständigt strävar efter utveckling, i såväl organisationen som på personligt plan.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.