Projektledare / byggingenjör / bygg / fastighetsutveckling / Bonorum

Projektledare / byggingenjör / bygg / fastighetsutveckling / Bonorum

Drivs du av att arbeta i en föränderlig miljö där du snabbt får ta ansvar och utvecklas? Vi söker dig som vill arbeta brett med projektledning inom bygg & fastighetsutveckling och som vill bidra till både stadens och Bonorums fortsatta tillväxtresa. Bonorum har intressanta uppdrag för både seniora och juniora projektledare

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bonorum.

Om företagetBonorum är ett företag inom bygg & fastighetsutveckling. De erbjuder svenska och internationella fastighetsägare och organisationer rådgivning och projektledning inom bygg och fastighetsutveckling. De startade 2017 och är idag tio medarbetare, med behov av att växa ännu mer. Kunderna återfinns inom såväl privata som statliga och kommunala verksamheter och de erbjuder projektledningstjänster i byggprocessens samtliga faser. Deras tjänster innefattar bland annat projekt-, bygg- och projekteringsledning, upphandling, kalkyl, exploatering.
Bonorum kännetecknas av entreprenörsanda, engagemang och kvalitet i deras leveranser, vilket har byggt långsiktiga relationer med deras kunder. De är en utvecklings- och processorienterad organisation där du ges möjlighet att ta ansvar och utvecklas med dem. De sätter sina medarbetare främst och skapar på så vis förutsättningar för ett genuint engagemang för deras uppdrag och beställarens affär.

ArbetsuppgifterSom projektledare arbetar du med projektledning av olika uppdrag inom samhällsbyggnad. Typen av projekt och omfattning av dessa kan variera och anpassas alltid efter din kompetens och ditt intresse. Du arbetar i team med en minst en kollega och du kan ha flera parallella projekt igång. Projektens längd är i regel 6 månader men kan vara upp till ett par år. Din introduktion är strukturerad och anpassas efter din kompetens och intresse.

Formella krav
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning byggteknik/samhällsbyggnad/väg och vatten eller motsvarande
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • God dator- och systemvana och goda BIM-kunskaper är meriterande
  • Erfarenhet som projektledare är meriterande
Vi söker dig som trivs med många sociala kontaktytor och som är tydlig i din kommunikation. Därtill är du duktig på att skapa engagemang, god stämning och förtroende bland dem du samarbetar med. Du har ett genuint intresse för samhällsbyggnad och drivs av att lära dig nya saker och dela med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. Du är förändringsbenägen och trivs i en miljö med entreprenörsanda och har förmåga att skapa god struktur och ordning i ditt arbete.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projekt, projektledning, byggprojektledning, byggingenjör, fastighetsingenjör, bygg, byggnad, fastighetsutveckling, projektering, BIM, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.