Projektledare / Ventilation / Teknisk projektledare till Franska Bukten

Projektledare / Ventilation / Teknisk projektledare till Franska Bukten

Är du en prestigelös person med tidigare erfarenhet av att arbeta som projektledare inom ventilation? Vill du dessutom arbeta på ett expansivt företag som blivit gasellföretag fyra år i rad? I rollen som projektledare hos Franska Bukten erbjuds du ett omväxlande arbete där du har ett stort eget ansvar.

Om företagetFranska Bukten startade 2008 och är ett modernt företag som erbjuder både konsult- och installationstjänster inom ventilation och energi. Franska Bukten jobbar med olika typer av projekt och kunder med stor variation i omfattning och storlek. Projekten är framförallt i Stockholmsregionen. De är omkring 25 medarbetare som arbetar på deras kontor på Södermalm i Stockholm. De senaste fyra år har Franska Bukten blivit utsedda till Gasellföretag och planerar att flytta till större lokaler i centrala Älvsjö under sommaren.

Företaget har en stor gemenskap och är måna om att alla inkluderas och blir delaktiga. De värderar att ha roligt på jobbet och tror att det är en bidragande faktor till att personalen trivs.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare kommer du ha en vardag med stor variation. Dina projekt som du kommer ansvara för varierar i storlek och omfattning. Det kan vara allt ifrån mindre serviceprojekt till större entreprenader som pågår en längre tid. Du kommer att vara drivande och ansvara för hela projektgenomförandet som innefattar bland annat resursplanering, kund- och leverantörskontakter, ekonomi, produktionsledning samt dokumentation. Du har inget personalansvar men ansvarar att leda och planera service- och montagepersonal.

Du är yttersta ansvarig för dina projekt och beroende på deras storlek och omfattning ansvarar du för ca 5-10 projekt åt gången. Då Franska Bukten har en bred kundbas, allt från bostadsrättsföreningar till stora bygg- och fastighetsbolag, är även projekten väldiga olika.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis energi eller VVS
  • Minst 2 år som projektledare inom ventilation
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt förstår och gör dig förstådd på engelska
För att trivas i rollen är du strukturerad och gillar att ta egna initiativ. När du har daglig kontakt med kunder, projektdeltagare och kolleger trivs du med att samtala med andra och är van att samarbeta för att nå gemensamma mål. Det kan ibland vara flera deadlines i närheten av varandra varpå du uppskattar att jobba i ett högt tempo. När projekten varierar i storlek och omfattning lägger du ingen prestige i det utan tar dig an varje projekt till fullo.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Franska Bukten.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Älvsjö, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: VVS, ventilation, energi, projektledare, projekt, projektering, teknik, teknisk projektledare, Franska Bukten, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.