Projektledare / Teknisk projektledare till Props Utility Solutions AB

Projektledare / Teknisk projektledare till Props Utility Solutions AB

Trivs du i en platt och snabbrörlig organisation med tätt samarbete? Har du dessutom erfarenhet från att projektleda implementationer av affärssystem? Props erbjuder dig en utvecklande miljö i ett familjärt team.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Props Utility Solutions AB.

Om företagetProps Utility Solutions är en svensk leverantör av flexibla och prisvärda mjukvarulösningar till energibolag, telekombolag, bredbandsbolag och banker. Personalen på Props har tidigare utvecklat bland annat fyra framgångsrika generationer av faktureringslösningar som idag betjänar över 22 miljoner slutkunder över hela Europa. På företaget finns en hög teknisk kompetens och du erbjuds därför goda möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.

På det nyrenoverade kontoret vid tunnelbanan i Solna Strand råder en härlig kultur där eget ansvar genomsyrar verksamheten. Arbetet bedrivs på det sättet som passar medarbetaren och arbete varvas med sociala aktiviteter så som tv-spel och flipperspel. Du kommer att få ta stort ansvar från dag ett vilket på sikt också kommer att utökas allt eftersom du blir trygg i rollen. Tillsammans med några av världens bästa utvecklare inom fakturering, integration och internationell energimarknad har du nu chansen att ta nästa steg i din karriär. Hos Props har du stora möjligheter att aktivt utveckla dig och dina personliga färdigheter. De är ett bolag i expansionsfas som behöver personer som utvecklas tillsammans med dem.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare tillhör du ett projektkontor bestående av fyra andra projektledare. Ditt primära ansvar är att driva implementationsprojekt för affärssystem där du har de övergripande, strategiska och utförande ansvaret för att planera och leda dessa med ett löpande ansvar för kvalitén. Vidare ansvarar du för att fastställa kravspecifikationer, skapa tids - och aktivitetsplaner samt att säkerställa att budget hålls. Slutligen genomför du kontinuerlig uppföljning tillsammans med kund kring projektet med fokus att upprätthålla projektets framdrift samt att säkerställa eventuella avvikelser.

I denna roll är det viktigt att man trivs med både strategiskt arbete och mer hands on-uppgifter. Då projekten i regel präglas av tekniska lösningar ser vi att du har ett intresse och en förståelse kring de och kan vara rådgivande och konsultativ gentemot Props kunder.

Formella krav
  • 5-10 års erfarenhet av projektledning med fokus på implementering av integrerade affärssystem
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet i rollen som konsult
  • Meriterande med certifiering i någon projektmetodik
För att trivas i rollen som projektledare hos Props ser vi att du är van vid att arbeta prestigelöst och är därmed motiverad av att arbeta med olika typer av uppgifter, både högt och lågt. Vi ser att du trivs i dialogen med kund och är därmed både kommunikativ och socialt säker som person. Vidare är du van vid att bedriva externa projekt och samarbeta med olika delar av en verksamhet. Slutligen ser vi att du har en förmåga att hitta lösningar på problem och som kan arbeta i en flexibel och anpassningsbar organisation.

Övrig information
Start: Omgående, med
Plats: Solna strand, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Props, affärssystem, integrera, projektledare, projektmetodik, konsult, svenska, engelska, projektledning, kravspecifikation, aktivitetsplan, budget, uppföljning, kund
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!