Projektledare / Projektansvarig till Green Hat People

Projektledare / Projektansvarig till Green Hat People

Har du erfarenhet av projektledning och vill arbeta i en utvecklande roll med stort ansvar? Green Hat People söker nu en självgående och målinriktad projektledare som brinner för att vara med att bygga deras affär och dela deras engagemang!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Green Hat People har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Green Hat People en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetGreen Hat Peoples tjänster har använts av över 10 000 organisationer och företag med nära 1 500 000 deltagare. Huvudkontoret är i Stockholm och de har team i såväl Europa som Nord - och Sydamerika - men deras kunder återfinns globalt. Green Hat People befinner sig i en spännande fas där de går mot att skapa spel och lösningar som skapar maximalt engagemang hos kunder som befinner sig i en global & digital värld. Hos Green Hat People får du möjligheten att vara del av en arbetsplats med kollegor som älskar vad de gör.

Green Hat People har samlat branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor för att i deras mission konstant bidra till att hjälpa såväl företag som organisationer att halvera tiden till effekt med hjälp av tekniska verktyg, micro learning, gamification och underhållande utbildningsmoment. De söker nu en medarbetare som brinner för att vara med att bygga deras affär och engagemang mot deras internationella kunder genom att ta Green Hat Peoples lösningar till nästa nivå och kanske är det du?

ArbetsuppgifterSom projektledare på Green Hat People jobbar du med hjälp av såväl paketerade som skräddarsydda online lösningar med fokus på onboarding & kultur och värderingar. Du har ett totalt ansvar att driva deras kunders projekt från det att ett avtal har slutits till dess att lösningen är levererad till kund. Du ansvarar därmed att planera och säkra framdriften i projekten samt följa upp och rapportera utfall, både internt och till kund. Vidare arbetar du med innehåll i text och grafik, samt utvecklar kundens lösningar i företagets IT-system Next Canvas. Du har en nära kontakt med kunder och partners i leveransens samtliga delmoment med fokus på engelsktalande internationella kunder men där även svenska projekt kan förekomma.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll med projektledning
  • Intresse för teknik och spel är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Erfarenhet från en roll inom HR eller kommunikation är meriterade
I rollen som projektledare krävs det att du har en god förmåga att driva arbetet framåt då du driver ett flertal projekt parallellt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Då du dagligen samarbetar med både beställare och kollegor ser vi att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är även nytänkande, letar efter nya tillvägagångssätt och tycker om att testa nya idéer. Därtill strävar du efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt och kan lösa frågor utan givna svar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig matchning.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!