Projektledare / Projektansvarig / Ventilation till Sauter Automation AB

Projektledare / Projektansvarig / Ventilation till Sauter Automation AB

Vill du arbeta på ett spännande och framgångsrikt företag som säljer marknadsledande produkter? Har du erfarenhet av projektledning och brinner för att kommunicera och motivera?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sauter.

Om företagetSauter Automation AB, är ett dotterbolag till Sauter AG i Basel, Schweiz. Sauter Group arbetar inom fastighetsstyrning med produktion och försäljning av produkter och system för fastighetsövervakning. Kärnkompetensen ligger i styr och reglering av värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem. Med över 100 års erfarenhet, byggs det många moderna fastigheter över hela världen. Sauter imponerar med hållbar teknik som garanterar tillgängligheten, investeringsskydd och energieffektivisering.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare kommer du arbeta med att leda projekt från start till mål där du skapar förutsättningar för att projekten levereras till rätt kvalité, kostnad och tid. Du kommer få ta fram förfrågningsunderlag där det blir viktigt att identifiera resurs-och kompetensbehov. En viktig del i arbetet blir att koordinera aktiviteter och proaktivt hantera risker och möjligheter samtidigt som du arbetar i ett team där en naturlig del i rollen blir att leda och fördela arbetet. Du kommunicerar löpande med kunden samt andra interna och externa parter i projekten. Vidare kommer du få skapa en stark relation till kunden vilket i sin tur kan generera fler möjligheter både inom och utanför projekten.

Formella krav
  • Minst 2 års erfarenhet av projektledning
  • Mycket goda kunskaper inom CAD och dataanvändning
  • God el- och reglertekniska kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
* Ytterligare språkkunskaper som tex. Tyska eller Franska

För att trivas i rollen ser vi att du har en drivande personlighet där du inte räds för att ta initiativ. Att ta kommando till att uppgifter sätts igång faller dig naturligt och du drivs av att effektivisera dina och din grupps arbetssätt. Vidare erhåller du en god samarbetsförmåga och har en förmåga att samla en grupp och trivs i allmänhet i sociala sammanhang. Slutligen har du ett affärsmässigt sinne och kan identifiera fler affärsmöjligheter.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Sauter Automation AB.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CAD, el, reglerteknik, svenska, engelska, b-körkort, Sauter, ventilation, reglering, styrteknik, projektledare, projektkoordinator, projektansvarig, Sauter Automation AB
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.