Projektledare / Project Manager

Projektledare / Project Manager

Är du en erfaren projektledare som vill arbeta i en kreativ miljö? Trivs du dessutom i en roll med stort eget ansvar där du ges stora möjligheter till personlig utveckling? Då är det här rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget driver varierade projekt och behöver stärka upp teamet med en projektledare för att ansvara och driva ett större projekt som löper över 2års cykler. Du kommer under rekryteringsprocessen att få mer information om företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare arbetar du med att driva större evenemang från start där du under en längre process leder projektet framåt. Du arbetar i rollen både strategiskt och operativt där du leder planeringen och utförandet av projektet. Du ingår i ett mindre projektteam och har mycket kontakt med både kollegor och samarbetspartners där du ansvarar för att skapa goda relationer och samarbeten. Du bidrar till ett viktigt samhällsuppdrag genom kommunikation och marknadsföring av dessa. Som projektledare har du ett löpande ansvar för kvalitén samt ansvar för att säkerställa kravspecifikationer, skapa tids- och aktivitetsplan samt att budgeten hålls. I din roll ansvarar du för resursplanering av kravteam, styrning av det dagliga arbetet samt säkerställa att arbetet utförs enligt bestämd process.

Du är delaktig i hela projektkedjan från förstudie till genomförandet av projektet. Detta innebär en stor variation på arbetsuppgifterna och en bred kunskapsutveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års arbetslivserfarenhet av projektledning
* God datorvana och kunskap i Officepaketet
* Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
* Erfarenhet av att projektleda event är starkt meriterande

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt och det är också i en sådan roll som du trivs bäst. Du har en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga. Du ser på ditt jobb som en social mötesplats och gillar att arbetet ger dig nya kontakter och relationer. Din ledarstil kännetecknas av en öppen attityd och en positiv inställning, där andra ser utmaningar ska du vara klippan som ser lösningar och som bidrar till att motivera teamet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, project manager, projektkoordinator, projekt, projektplan, event, evenemang

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.