Projektledare / Project Manager / Teknisk Projektledare till Grant Thornton

Projektledare / Project Manager / Teknisk Projektledare till Grant Thornton

Vill du arbeta med intern projektledning hos en av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag? Vi söker dig med lösningsfokuserad inställning och flerårig erfarenhet av projektledning som motiveras av förändringsarbete.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Grant Thornton.

Om företagetNu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med Grant Thornton får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära deras kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer Grant Thornton.

Bolaget har 1300 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige och tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Under ett år stöttar de över 26 000 företag och organisationer i Sverige i ekonomiska frågor. Grant Thorntons vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige.
Grant Thornton sitter i fina lokaler mitt i city, i samma hus som uppgången från Hötorgets tunnelbanestation.

Vi frågade rekryterande chef Henrik Pettersson om vad han tycker gör Grant Thornton unikt?

''Jag skulle säga att det som gör GT unikt är att det finns en vilja att utveckla företaget tillsammans över affärsområden och stabsfunktioner och att man hjälper varandra. Dessutom har vi väldigt många och bra förmåner där betald övertid och hälsobaren sticker ut.''

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ingår du i Grant Thorntons projektorganisation och ansvarar för att driva och utföra större och mindre projekt parallellt. Du har det övergripande ansvaret där du planerar, utför och leder verksamhetsprojekt med löpande ansvar för att säkerställa kvalitén. Vidare ansvarar du för att säkerställa kravspecifikationer, skapa tids- och aktivitetsplan samt att budgeten hålls. Du genomför kontinuerlig uppföljning av projektets framdrift och eventuella avvikelser.

Projekten är av varierande karaktär och kan innebära allt ifrån implementering av CRM-system och HR-system till att implementera verksamhetsövergripande initiativ. Som projektledare har du en central roll där du samarbetar med olika funktioner inom bolaget. I din roll agerar du brygga mellan projektorganisationen och verksamheten där du ansvarar för att lyssna in vad organisationen efterfrågar och framför allt driva igenom dessa förbättringsprojekt. För denna roll är det viktigt att man trivs med både strategiskt arbete men också att vara hands on.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • 5 - 10 års erfarenhet av projektledning
  • Goda meriter i tidigare projekt
  • Erfarenhet av att arbeta med kravställning och behovsanalys
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Har erfarenhet av flera projektmetodiker, gärna certifierad
  • Projektledarutbildning
  • Erfarenhet från en roll som konsult
För att lyckas och trivas i rollen som projektledare ser vi att du är driven och trivs med att arbeta i ett tätt samarbete med andra. I och med din gedigna erfarenhet är du van att självständigt driva tekniska projekt under ett högt tempo under strukturerade former. Som person är du inkluderande och hjälpsam och värdesätter en arbetsmiljö som präglas av generositet. Du sätter stort värde i att hålla tidsplaner och är lyhörd inför dina kollegor.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledning, projektledare, GT, Grant Thornton, teknisk projektledning, veksamhetsprojekt, systemimplementation, behovsanalys, projekt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!