Projektledare / Project Manager / Teknisk Projektledare till Grant Thornton

Projektledare / Project Manager / Teknisk Projektledare till Grant Thornton

Vill du arbeta med intern projektledning hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Vi söker dig med lösningsfokuserad inställning och flerårig erfarenhet av projektledning.

Om företagetGrant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag där du som anställd får chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Bolaget har 1200 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige och tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Under ett år stöttar de över 27 000 företag och organisationer i Sverige i ekonomiska frågor. Grant Thorntons vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper de deras kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Som projektledare ingår du i den snabbt växande IT-organisationen som består av 20 medarbetare där du får vara med och forma projektorganisationen tillsammans med din närmsta chef. Du ingår i en grupp med tre Business Relations Manager samt Head of Projects and Business Relations.
Grant Thornton sitter i fina lokaler i centrala Stockholm på Sveavägen.

Vi frågade rekryterande chef Henrik om vad han tycker göra Grant Thornton unikt?
''Jag skulle säga att det som gör GT unikt är att det finns en vilja att utveckla företaget tillsammans över affärsområden och stabsfunktioner, att man hjälper varandra. Dessutom så har vi väldigt många och bra förmåner där betald övertid och hälsobaren sticker ut.''

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ingår du i Grant Thorntons projektorganisation och ansvarar för att driva större och mindre projekt parallellt. Du har det övergripande och strategiska ansvaret för att planera och leda dessa med ett löpande ansvar för kvalitén. Vidare ansvarar du för att säkerställa kravspecifikationer, skapa tids- och aktivitetsplan samt att budgeten hålls. Du genomför kontinuerlig uppföljning av projektets framdrift och eventuella avvikelser.

Projekten är av varierande karaktär och kan innebära allt ifrån implementering av CRM-system och Office-delar till att implementera verksamhetsövergripande initiativ. Som projektledare har du en central roll där du samarbetar med olika funktioner inom bolaget. I din roll agerar du brygga mellan projektorganisationen och verksamheten där du ansvarar för att lyssna in vad organisationen efterfrågar och framför allt driva igenom dessa förbättringsprojekt.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning
  • Goda meriter i tidigare projekt
  • Erfarenhet av att arbeta med kravställning och behovsanalys
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Har erfarenhet av flera projektmetodiker, gärna certifierad
  • Projektledarutbildning
För att lyckas och trivas i rollen som projektledare ser vi att du är driven och trivs med att arbeta i ett tätt samarbete med andra. I och med din gedigna erfarenhet är du van att självständigt driva tekniska projekt under ett högt tempo under strukturerade former. Som person är du inkluderande och hjälpsam och värdesätter en arbetsmiljö som präglas av generositet. Du sätter stort värde i att hålla tidsplaner och är lyhörd inför dina kollegor.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.