Projektledare / Elkonstruktör / Elingenjör

Projektledare / Elkonstruktör / Elingenjör

Har du ett intresse för el och ellära och vill arbeta som konstruktör? Bravura söker en driven och engagerad konstruktör till en utvecklande roll hos SEBAB i Malmö.

Om företagetSEBAB AB etablerades 1987 och är från början privatägt och har varit en stark aktör inom elbranschen sedan dess. SEBAB AB var tidigare moderbolag för verksamheten i Sverige, men är idag ett dotterbolag inom Harju Elekter Group med fastigheter omfattande kontor, lager och verkstad i Malmö, Stockholm och Borlänge. SEBAB har ett komplett program av internationellt erkända produkter och tjänster inom elkraft och eldistribution. Flexibla lösningar och spetskompetens förenat med korta leveranstider dem till en kunnig och uppskattad samarbetspartner.

Tjänsten erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och företaget värdesätter medarbetares eget driv och vilja att utvecklas i rollen.

ArbetsuppgifterSom konstruktör arbetar du med att konstruera och projektera enskilda centraler, ställverk, primärstationer och transformatorstationer. Du ansvarar för kunddialog, dokumentation, ritningar och beräkningar på de projekt som du är ansvarig konstruktör för. Du är placerad på SEBAB:s regionskontor i Skarpnäck i Stockholm och arbetar framförallt med projekt i närområdet.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant området eller motsvarande erfarenhet
  • Kunskap inom CAD
  • Kunskap inom IT och affärssystem
  • Svenska i tal och skrift
  • Entrepenaderfarenhet, projektledning eller erfarenhet av installationer (meriterande)
  • Körkort B (meriterande)
Som person är du engagerad, driven och har en vilja att utvecklas. Du förväntas ta dig an arbetsuppgifterna på ett positivt vis och räds inte att handla och agera snabbt. Samtidigt har du förmågan att driva ditt arbete framåt och har en god struktur i ditt arbete. Du visar en kvalitetsmedveten i dina ritningar eftersom dina konstruktionsritningar ligger till grund för montörernas arbete. Du har även en del kundkontakt och det är därför viktigt att du kan ge god service till dina kunder och skapa goda relationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Skarpnäck, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elkonstruktör, elkonstruktion, elskåp, ställverk, primärstation, elcentraler, elkraft, eldistribution, konstruktör, konstruktion, elingenjör, ingenjör, elmontör, montör, ledande montör, Stockholm, Skarpnäck, rekrytering, heltid, tillsvidare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.