Projektledare / Byggprojektledare till HELM Project Management

Projektledare / Byggprojektledare till HELM Project Management

Har du erfarenhet av projektledning och vill arbeta i en utvecklande roll med stort ansvar? HELM Project söker nu en självgående och målinriktad projektledare som vill arbeta på ett familjärt företag med drivna och positiva medarbetare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Helm Management AB.

Om företagetHelm Project grundades 2007 och bedriver konsultverksamhet främst inom projektledning, projekteringsledning, byggledning samt besiktning. Verksamheten erbjuder konsulttjänster i byggprocessens samtliga faser, från idé och analys till drift och underhåll.

Helm har mångårig erfarenhet inom deras bransch, tack vare deras företagskultur som kombinerar medarbetare, samarbetspartners och olika verksamhetsområden. Stockholms stad, Försvarets Materielverk, Trafikverket, Tyresö kommun, Vectura fastigheter, Bostadsrättsföreningar och Statens fastighetsverk är bara några exempel på deras kunder. Idag består Helm av över 20 medarbetare som gillar att utmana och testa sina gränser både på arbetet och privat.

ArbetsuppgifterI din roll som projektledare har du varierande arbetsuppgifter i uppdraget att genomföra bygg- och infrastrukturprojekt i processens alla skeden. Du ansvarar övergripande för att planera och leda arbetet och att bereda beslut för beställaren avseende tid, ekonomi och kvalitet. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att utforma projektplan, sammankalla och leda möten med grupper inom projektet samt förankra och kommunicera beslut och information i organisationen. Vidare ingår upphandling av resurser och förhandling med parter. Du ansvarar även för myndighets-, kund-, brukar- och leverantörskontakter.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning
  • Minst ett års erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll med projektledning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • B-körkort
I rollen som projektledare krävs det att du har en god förmåga att driva projekten framåt då du ofta arbetar självständigt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är driven och tycker om att arbeta projektorienterat. Vidare är du nyfiken samt kreativ och engagerar dig gärna i projekten på så vis att du kommer med egna idéer, bygger upp relationer samt siktar på att prestera på hög nivå. Då du dagligen samarbetar med både beställare och kollegor ser vi att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig matchning.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: byggprojektledare, bygg, anläggning, projektledare, projekteringsledare, byggnadsingenjör, byggingenjör, anläggningsingenjör, projekteringsingenjör, infrastruktur, civilingenjör, helm, heltid, Stockholm, management, project, projekt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!