Projektkoordinator till framgångsrika Navigio

Projektkoordinator till framgångsrika Navigio

Följ med på en framgångsrik resa som bara sett sin början! Vill du arbeta med projektkoordinering i en högpresterande och teamorienterad miljö på ett snabbväxande bolag som är en av Sveriges bästa arbetsplatser? Navigio söker en person som drivs av att göra skillnad och ge god service.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNavigio är en snabbväxande aktör inom området "People & Organisations". Ett konsultbolag med visionen att människor och organisationer utvecklas till att nå sin fulla potential. I praktiken innebär det att företaget hjälper sina kunder att:
  • Sätta den strategiska riktningen - Strategy & Organization
  • Säkerställa rätt team - Executive Search och Performance Management
  • Skapa ett starkt ledarskap - Leadership Services
Genom stark kundnöjdhet har Navigio en mycket stark tillväxt och har dubblerat sin omsättning flera gånger om. Företaget är nordiskt, men följer sina kunder internationellt. Företagskulturen präglas av ambition, kompetens och vilja att leverera hög kvalitet med passion och värme. Ett entreprenöriellt bolag med mycket hjärta och engagemang. Alla medarbetare arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats utöver det vanliga och kontoret ligger i vackra lokaler i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterSom projektkoordinator arbetar du som en integrerad del i varje projektteam och leverans. Rollen innebär ett tätt samarbete med bolagets konsulter där du agerar expert i rollen gällande administration och koordinering samt kontakt med kandidater och kunder. Ansvarsområden innefattar bland annat möteskoordinering, kalenderhantering, koordinering av tidplaner, uppföljning av försäljning, sammanställning av data samt administration av digitala verktyg i en projektkoordinerande roll. Det kan även vara uppgifter i interna projekt, som en del av ett team som arrangerar event och konferenser, eller arbete med effektivisering och förbättring av interna verktyg och processer.

Formella krav
  • Erfarenhet från en liknande roll där koordinering och administration står i fokus
  • Starkt meriterande med erfarenhet från Professional Services, tex Management Consulting, Executive Search.
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig som har arbetat med kvalificerat, administrativt stöd till seniora chefer eller konsulter. Du trivs i en dynamisk miljö med höga ambitioner och stort kundfokus. Du är proaktiv, lösningsorienterad, kommunikativ och har förmåga att driva flera parallella projekt med varierade uppgifter. Du arbetar noggrant och systematiskt för att leverera hög kvalitet i en miljö med högt tempo och många bollar i luften. Som person tycker du att det är viktigt att sprida god energi och att ha en positiv inställning. Du brinner för att ge service i världsklass. Du tar ansvar för dina uppgifter och är van vid att arbeta självständigt. För dig som vill arbeta med människor är bolaget en mycket attraktiv arbetsplats.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.