Projektkoordinator / ekonomi / koordinator till Middagsfrid

Projektkoordinator / ekonomi / koordinator till Middagsfrid

Vill du arbeta i en koordinerande roll med olika arbetsuppgifter? Motiveras du av att lära dig nya saker och har ett intresse för mat? Hos Middagsfrid blir du en del av ett mindre team i en inspirerande och varierande miljö.

Om företagetVill du vara en del i att forma hur miljoner människor i världen äter? Middagsfrid revolutionerade den svenska matbranschen när dom 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med deras passion för riktigt bra mat vill dom hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen. Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, provlagas alla recept i vårt provkök. Middagsfrid är en del av Axfoodkoncernen.

ArbetsuppgifterSom projektkoordinator kommer du att arbeta nära och stötta såväl teamet som verksamhetsansvarig för att få det dagliga arbetet att fungera väl. Konkreta arbetsuppgifter är att supportera i ekonomifrågor vilket innebär hantering av fakturaunderlag, rapportering samt skapa försäljningssammanställningar. Vidare kommer du även att koordinera och projektleda IT-ärenden vid frågor som uppkommer vid implementeringar av det nya betalsystemet Klarna. Även sammanställning av försäljningsstatistik och uppföljning av marknadsaktiviteter är arbetsuppgifter som ingår i rollen. Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion för att få förståelse för arbetsuppgifterna och företaget.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi
  • Minst ett års erfarenhet av administration och/eller med ekonomirelaterade arbetsuppgifter
  • Intresse för mat
  • Goda kunskaper i Officepaketet, speciellt i Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi tror att du får energi av att arbeta i ett tempo och kan lösa frågor utan givna svar. Vidare tror vi att du är kommunikativ och har förmågan att bygga goda relationer då arbetet innebär många kontakter. Avslutningsvis har du en analytisk fallenhet då du kan se samband och upptäcker eventuella oegentligheter med hjälp av ditt noggranna sinne.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till årsskiftet 2019/2020 då du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Middagsfrid. Det finns viss möjlighet till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektkoordinator, koordinator, ekonomi, fakturering, inköp, dagligvaruhandeln, assistent, logistik, ekonomi, retail, koordinator, stockholm, support, SAP, excel, ekonom, augusti, hemköp, willys, axfood, dagab, mat
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.