Projektingenjör/Entreprenadingenjör/Installationsingenjör till Assemblin AB

Projektingenjör/Entreprenadingenjör/Installationsingenjör till Assemblin AB

Är du tillgänglig för en omgående start och har erfarenhet av arbete inom ventilation/vvs/maskin/el/energi? Vill du utvecklas i rollen som projektingenjör på Assemblin AB? Här erbjuds du en roll som projektingenjör på ett av deras spännande och aktuella projekt för ESS i Lund.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Assemblin. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetAssemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Assemblins omsättning är cirka 7 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns de där du är.

Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar inom el, projektering, installation och service. Assemblin har ett pågående uppdrag för forskningsanläggningen ESS (European Spallation Source) i nordöstra Lund, där de har ett övergripande ansvar för installationsdelarna inom el, brandlarm och ventilation. Assemblin har fått förtroendet att göra installation av avancerad elutrusting i anläggningens 537 meter långa acceleratortunnel. Som projektingenjör är det till detta projekt för ESS du kommer att tillhöra.

ArbetsuppgifterSom projektingenjör är du främst en stöttande funktion till projektledarna för att skapa rätt förutsättningar för en säker och framgångsrika leveranser i projektet. Du utgår från Assemblins kontor på anläggningen ESS i Lund. I rollen bistår du med administrativa arbetsuppgifter, hanterar dokumentation gällande projektet, framtagandet av kalkyler inför PM, granska ritningar, sammanställa vad som behövs till projektet och hantera inköp. Vidare strukturerar du även information gällande exempelvis kabeltyper och kabelklassning och hanterar denna information i Excel. Vidare blir du som projektingenjör delaktig i kvalitetsarbete och sammanställer samt informerar kunden. Du bistår även montörerna i produktionen.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av närliggande arbete inom ventilation/vvs/maskin/el/energi
  • Erfarenhet från industri/processindustri är meriterande alt konsultbranschen
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
För att trivas i rollen som projektingenjör har du förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du vågar i din roll ta för dig internt och har en kommunikativ förmåga. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Vi ser att du har rätt attityd och inställnings till rollen vilket innebär att du innehar ett tålamod och en förståelse för snabba förändringar och ser lösningar snarare än problem.

Övrig information
Start: Omgående, önskvärd start senast i november
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektingenjör, byggingenjör, elingenjör, elmontör, maskininstallation, ventilation, vvs, maskin, el, energi, konstruktör, ingenjör, entreprenadingenjör, kalkylator, Assemblin, ESS
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!