Projektadministratör / Administratör till Eaton

Projektadministratör / Administratör till Eaton

Har du erfarenhet från en koordinerade- och kundnära roll i projekt? Trivs du att arbeta i en roll med både interna och externa kontakter? Som projektadministratör på Eaton erbjuds du en varierande roll på ett internationellt och väletablerat bolag med en dynamisk arbetsmiljö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Eaton. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetEaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet. 2020 hade Eaton globalt en omsättning på 21,6 miljarder dollar, ca 100 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

ArbetsuppgifterI denna roll är du ansvarig för administrationen för Eatons datahallskunder. Du arbetar främst med orderhantering, uppföljning av dessa och kommunikation för de berörda kunderna. Som administratör är du spindeln i nätet med många kontaktytor, både internt och externt. Du bidrar till att effektivisera verksamheten genom att stödja kunder och medarbetare och skapar struktur.

Du hanterar skarpa deadlines och oförutsedda utmaningar väl. Du arbetar även proaktivt med att identifiera potentiella risker och kommer med förslag på åtgärder/lösningar.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Projektorderhantering, från registrering till fakturering
 • Fakturering i kundportal
 • Samarbete med serviceavdelning
 • Skapa krediteringsunderlag
 • Skapa ordning och reda genom strukturerad och noggrann administration med hög servicegrad
 • Planering, uppföljning och kommunikation av aktiviteter
 • Vid behov, boka möten för att strukturera upp projekt och ta anteckningar och skriva protokoll
 • Upprätthålla och skapa rutiner
 • Hantering av flera olika, komplexa frågor samtidigt
 • Vid lugnare perioder vara behjälplig inom teamet
Formella krav
 • Avslutad gymnasial utbildning
 • Ett par års erfarenhet av en liknande roll inom administration/koordinering
 • Mycket god system- och datorvana samt erfarenhet av ERP system och Excel
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
För att trivas i rollen och på hos Eaton är du van att självständigt driva ditt arbete framåt. Då du har ett varierande och brett ansvarsområde ser vi att du är skicklig på att strukturera och organisera ditt arbete samtidigt som du ser det som positivt att arbeta i en varierande roll. Vidare är du kommunikativ och trivs i en social miljö då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt, nationellt som internationellt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: koordinator, assistent, säljsupport, support, reklamation, reklamationshantering, reklamationsansvarig, administration, kundsupport, kundtjänst, Eaton, heltid, stockholm, innesäljare, projektorder, projektadministratör, order, administratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!