Projektör inom larm till Avarn Security

Projektör inom larm till Avarn Security

Har du en gedigen bakgrund som projektör inom larmbranschen? Är du skicklig i att ta fram ritningar och arbeta i AutoCAD? Avarn erbjuder dig en möjlighet att bli del av ett marknadsledande bolag och en tjänst där du får arbeta med Avarns största kunder!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Avarn Security.

Om företagetAvarn Security är den kompletta säkerhetsaktören för privat och offentlig verksamhet. Verksamheterna arbetar tätt tillsammans för att kunna erbjuda kunderna skräddarsydda lösningar från alla verksamhetsområden. Idag har Avarn 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland bidrar till att skapa ett tryggt och säkert samhälle.

Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till sina kunder. Dem erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV.

ArbetsuppgifterI rollen som Projektör kommer ditt ansvar vara att upprätta och uppdatera ritningar och relationshandlingar av tekniska uppdrag. Ditt arbete ska i utförandet också präglas av en ekonomisk medvetenhet, där du ansvarar för att arbeta klokt och kostnadseffektivt utifrån givna standarder och direktiv. I arbetet kommer du att arbeta nära projektledare och tekniker för en nära relation till ditt team och dina kunder. Arbetet utförs i AutoCAD och du kommer att jobba med kunder med tydliga säkerhetskrav och hög säkerhetsklassning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av att arbeta med projektering/ konstruktion inom larmbranschen
  • Goda kunskaper i AutoCAD och Officepaketet, framförallt Word och Excel
  • Flytande i svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska
  • B-körkort
För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt och vi ser framför allt att du behöver en god struktur i ditt arbete. Därtill har du en känsla för detaljer och är noggrann i ditt arbete. Du har dessutom en förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och värdesätter att göra ett kvalitativt arbete.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västberga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, teknik, teknisk projektör, västberga, säkerhetsteknik, säkerhet, dokumentation, storkund, nyckelkund, projekt, projektgrupp, AVARN, Avarn Security
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!