Project Planner / Projektplanerare till Coromatic

Project Planner / Projektplanerare till Coromatic

Vill du arbeta som Project Planner? Har du tidigare erfarenhet från att ha arbetat produktionsnära i bygg- och installationsprojekt? Vi söker nu en Project Planner till Coromatic.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic.

Om företagetCoromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. De har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

ArbetsuppgifterSom Project Planner stödjer du projektledaren i stora projekt i arbetet med att definiera en bra struktur för tidplaner samt vidmakthållande av dessa tidplaner under projektets gång. Du ansvarar för att sammanhålla, stötta och driva projekts planeringsarbete för att bidra till ett effektivt projektgenomförande. Du agerar också coach till hur tidsplanering ska ske i mindre projekt. Vidare ansvarar du för att i stora projekt sätta upp tidsplaner och strukturer samt kontinuerlig uppföljning av dessa, hålla projektets och/eller programmets huvudtidplan uppdaterad samt stötta projektledningen vid framtagning av underliggande detaljtidplaner. Vidare identifierar, följer upp och övervakar du projektets tidskritiska linje, säkerställer leverans enligt tidsplan och uppnådda milstolpar samt utarbetar och implementerar metoder för visuell planering.

Du kommer löpande följa upp progress, med avseende på projektets övergripande tidplan. Förberedelse, utvärdering och dokumentation avseende projektets tidsplan, rapportering av anspråksrelevanta frågor gentemot kunden, leverantörer och workshops till projektledaren.

Formella krav
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från motsvarande alternativt som Project Manager
  • Erfarenhet av att ha arbetat produktionsnära i bygg- och installationsprojekt
  • Gymnasieingenjör eller motsvarande
  • Meriterande med högskoleutbildning ex ingenjör eller motsvarande
  • Affärssvenska och engelska i tal och skift
  • MS Project eller motsvarande
Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare har du god förmåga att koordinera flera aktiviteter parallellt. Som person är du övertygande och har god förmåga att få med sig kollegor, kunder och underentreprenörer. I rollen har du löpande kontakt med leverantörer, kunder, underentreprenörer, intern personal, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!