Project Manager Salesforce / Projektledare inom e-handel till Improove

Project Manager Salesforce / Projektledare inom e-handel till Improove

Har du erfarenhet av agil projektledning inom webb och e-handel och vill arbeta med marknadsledande lösningar där kunden står i fokus? Nu utökar Improove Salesforce-teamet med en projektledare som sätter kunden och affären i första hand.

Om företagetMed flera års samlad kunskap och erfarenhet inom e-handel har Improove etablerat sig som en ledande leverantör och partner inom e-handel och fokuserar på långsiktiga samarbeten med företag som vill utveckla sin e-handel. De arbetar idag med såväl B2C och B2B, där deras kunder är allt från entreprenöriella och ägardrivna bolag till väletablerade börsnoterade bolag. Improove har en stark position på marknaden och arbetar med kunder som Gymgrossisten (Qliro Group), Urbanears, Marshall Headphones, Rodebjer, Paradox Gaming, Ivy Revel, Junkyard, Picadeli m fl. Improove arbetar på e-handelsplattformarna Magento Commerce och Salesforce Commerce Cloud. Två av världens i särklass starkaste plattformar för e-handel.

Improove består idag av ca 45 medarbetare och fokuserar på stabil och hållbar tillväxt. De har kontor på Kungsholmstorg i centrala Stockholm samt kontor i Portugal och Serbien. De vill nu utöka sitt team med en agil projektledare som kan driva affären framåt.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare kommer du att agera kundens främsta kontaktperson. Du tar ägandeskap för att ta in uppdrag med kravspecifikation som du översätter och specificerar internt mot din projektgrupp. Som projektledare ansvarar du för att upprätta offerter med projektplan, övergripande resursplanering och resurssättning mot projekten i din pipe samt budgetering, tidsplanering och riskbedömning. Vidare arbetar du med att leda din styrgrupp i projekten och se till att samtliga leveranser sker enligt plan.

Du kommer dessutom att sammankalla och leda återkommande möten med kund för att stämma av vidare behov, tillfredsställelse och potentiella förbättringsområden i leveransen. I dialog med kunden bidrar du med strategisk rådgivning med fokus på affärsutveckling.

Som projektledare hos Improove erbjuds du en roll med många kontaktytor och stora utvecklingsmöjligheter där kunden ligger i fokus. Du arbetar med den senaste tekniken, marknadsledande e-handelslösningar och digitala strategier.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande
  • Minst 2 års erfarenhet av projektledning
  • God kunskap och förståelse för digital marknadsföring och e-handel
  • Högst meriterande med erfarenhet av att leda utvecklingsteam on-site såväl som virtuellt
  • Erfarenhet av Salesforce och/eller outsourcade webbsystem är starkt meriterande men inget krav
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
Som projektledare motiveras du av att driva dina egna projekt och har förmågan att få grupper att på ett effektivt sätt arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Genom din erfarenhet och intresse har du lätt för att analysera och arbeta datadrivet med digitala medier och e-handel. Du är van vid att strukturera ditt arbete och ha flera parallella projekt igång samtidigt. Eftersom rollen innebär kundkontakt och affärsutveckling är det viktigt att du är kommunikativ där du på ett kreativt sätt kan identifiera utvecklingsmöjligheter. Vidare ser vi att du är flexibel och inte har svårigheter att omprioritera i din dagsplanering. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Centralt
Lön: Fast enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare genom mail, marcus.kejzelman@bravura.se eller ring 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledning, projektledare, project manager, customer success manager, digital marknad, digital strategi, digital marketing, e-commerce, ecommerce, commerce, cloud commerce, commerce cloud, salesforce, salesforce consultant, e-handelskonsult, digital strategi, webb, webbhandel, web commerce, project management, e-commerce management, e-handelslösningar, conversion, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.