Project Manager / Head of CTO Office till expansiva Cabonline

Project Manager / Head of CTO Office till expansiva Cabonline

Har du erfarenhet av att arbeta som managementkonsult och vill ha en central roll kopplat till Cabonlines fortsatta digitala utveckling? Cabonline söker dig med en god teknisk förståelse som brinner för att leda projekt samt att utveckla verksamheter.

Om företagetCabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar de processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Bolaget är marknadsledande och befinner sig i en tillväxtfas där de expanderar internationellt och ständigt tar nya marknadsandelar. I dagsläget äger Cabonline taxibolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark med aktörer som Svergietaxi, Taxi Kurir och TOPCAB. Bolaget har en omsättning över sex miljarder kronor.

Som anställd på Cabonline sitter du i öppet kontorslandskap i fina lokaler i Stockholm vid Hötorget.

ArbetsuppgifterSom projektledare på Cabonline arbetar du tätt tillsammans med CTO för att lyfta organisationen till en ny nivå och på så vis möjliggöra bolagets fortsatta digitala utveckling. Rollen agerar både operativt och strategiskt och du ansvarar för att bygga upp CTO Office. Den strategiska delen av arbetet innebär att IT strategin stödjer bolagets mål och vision. Du ansvarar för att utveckla en tydlig metodik kring projekt och förvaltning samt säkerställa att arkitekturfrågor drivs effektivt och på så sätt effektivisera och möjliggöra det dagliga arbetet.

Operativt arbetar du både med mindre och större projekt med hjälp av resurser från IT-organisationen. Vidare arbetar du också med att utveckla interna strukturer i form av styrning, strategi och processer. Projekten som drivs kommer utföras agilt eller enligt vattenfallsmodellen beroende på sammanhanget. Rollen innefattar även att studera hur den operativa verksamheten fungerar och utifrån det bygga business case.

Formella krav
  • Akademisk examen inom relevant område
  • Goda kunskaper inom IT Service Management
  • Erfarenhet av att arbeta som managementkonsult
  • Gedigen IT- och teknikförståelse
  • 5 års arbetslivserfarenhet
  • Fallenhet för att driva och leda projekt
  • Goda kunskaper i tal och skrift, både på svenska och engelska
Meriterande:
* Erfarenhet av strategiskt arbete

Vi söker dig med ett genuint intresse av att leda teknikrelaterade projekt på ett strukturerat och föredömligt sätt. Genom din sociala förmåga är du en naturlig relationsskapare med förmåga att ha många interna och externa kontaktytor. Självklart är du kvalitetsmedveten och drivs av att utveckla produkter och processer som är av hög kvalitet. Vidare ser vi att du besitter en analytisk förmåga.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Cabonline.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm, Hötorget
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.