Project Engineer till Marioff

Project Engineer till Marioff

Har du ett tekniskt intresse och är i början av din karriär? Är du redo att starta din karriär på ett spännande högteknologiskt bolag i framkant? Hos Marioff får du möjligheten att arbeta på en arbetsplats med högt i tak, härliga kollegor samt stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Marioff.

Om företaget

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar över hela världen. Marioff´s brandbekämpningssystem, HI-FOG har förmågan att på ett oöverträffat sätt släcka alternativt kontrollera en brand med högtrycksvattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem och är lämplig mot de flesta typer bränder på land och till sjöss. HI-FOG systemen används idag inom en mängd olika applikationer inom till exempel industri, sjukhus och byggnader.

Marioff´s huvudkontor och fabrik finns i Finland, dotterbolag i Frankrike, Tyskland, Italien, Ryssland, Spanien, Sverige och Storbritannien. De servar även kunder globalt genom deras certifierade partners. Marioff är ett Carrier-företag som är en ledande global leverantör av innovativ teknik för värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC), kylning, brand, säkerhet och byggnadsautomation.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör hos Marioff arbetar du med att stötta och avlasta projektledare samt projekt i hela processen och du har en varierande roll och stor bredd i dina arbetsuppgifter. Detta innebär att du kommer vara delaktig och komma i kontakt med projektet i hela kedjan, från start med kund tills att projektet är slutfört. Du har en varierande roll och stor bredd i dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds möjligheten att få arbeta med högteknologiska produkter i en dynamisk och internationell arbetsmiljö.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning exempelvis som ingenjör
* Stort tekniskt intresse
* Svenska och engelska i tal och skrift
* Stor datavana sedan tidigare
* B-Körkort
* Meriterande med arbetslivserfarenhet inom liknande roller

I rollen ser vi att du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. Du klarar av att arbeta tätt i ett team men även självständigt i en roll där du ges möjlighet att utvecklas utifrån din egen ambition. Vidare tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Därtill har du en god kommunikativförmåga, du är bekväm med andra människor och trivs som bäst i sociala situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista, resor kan förekomma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Project Engineer, projektingenjör, ingenjör, Marioff, HI-FOG, brandbekämpningssystem, Teknik, Stockholm, Sverige, Kista, heltid

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.