Produktutvecklare till Peckas Naturodlingar i Härnösand

Produktutvecklare till Peckas Naturodlingar i Härnösand

Lockas du av möjligheten att anta en nyckelroll som produktutvecklare på börsnoterade Peckas Naturodlingar? De ställer nu om från att vara producerande verksamhet till att utveckla egna system för odling!

Du behöver befinna dig i Härnösand ett par dagar i veckan vilket möjligör en flexibel arbetssituation.


Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Peckas Naturodlingar.

Om företagetPeckas är ett forsknings- och utvecklingsföretag inom foodtechsektorn, som levererar system för hållbar livsmedelsproduktion till aktörer inom livsmedelsbranschen. De är världsledande inom området akvaponi där de utvecklar både odlingsmetoder och mjukvarustöd för odlingssystem för fisk och grönsaker i urbana miljöer.

Smart akvaponi från Peckas möjliggör livsmedelsproduktion som är hållbar, klimatsmart, fri från bekämpningsmedel och lönsam.

ArbetsuppgifterI rollen som produktvecklare har du en central roll i bolagets pågående förändringsresa. Under 2021 sker en stor omställning där bolaget går från att vara en producent till att vara ett teknikföretag med egen forskning.

Peckas har för avsikt att utveckla flera olika odlingssystem inom fisk och biologisk odling anpassade för olika marknader. Slutkund är större aktörer både nationellt och internationellt som har för avsikt att själva kunna producera fisk och grönsaker. Exempelvis består bolagets tilltänkta kunder av större livsmedelkedjor.

Peckas sitter på bred kompetens och erfarenhet inom området och din främsta uppgift är att samla in all denna erfarenhet. Du ansvarar för att verkställa utvecklingen av de olika systemen. Det innebär att du har nära kontakt med alla medarbetare internt, samtidigt som du för nära dialog med olika externa aktörer. Exempelvis kan det vara konsultföretag som stöttar Peckas i olika hänseende, såsom ritningar och materialval.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, förslagsvis ingenjör
  • Erfarenhet av att driva större projekt från start till mål, förslagsvis som produktutvecklare eller projektledare
  • Vi ser att du delar Peckas intresse för hållbarhet
  • Erfarenhet av att arbeta med patentansökningar är meriterande
För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för gott samarbete med interna och externa parter.

Övrig information
Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Flexibelt. Du behöver vara i Härnösand ett par dagar i veckan.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!