Produktspecialist / produktutvecklare till Panasonic värme-och kylavdelning

Produktspecialist / produktutvecklare till Panasonic värme-och kylavdelning

Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta med utveckling av produktlösningar och kundrelationer? Här erbjuds du möjligheten att utvecklas på ett världsledande företag i en varierande roll.

Om företagetPanasonic Corporation grundades 1918. Med deras innovativa elektronik som bas, producerar de ett brett utbud av produkter, system och tjänster, från hemelektronik till industrimaskiner, byggprodukter och bostäder. Panasonic finns representerade i fler än 120 länder och har ett starkt fäste på den nordiska marknaden. Den nordiska organisationen har i dagsläget cirka 80 medarbetare och deras huvudkontor ligger idag vid Telefonplan i Stockholm. Panasonics värdeord omfattar bland annat samarbete och laganda, att bidra till samhället och outtröttliga ansträngningar för förbättring.

Panasonic AirCon är en del av Panasonic Nordic. De har över 35 års erfarenhet som leverantör av värme- och kyllösningar för bostäder, medelstora byggnader såsom kontor och restauranger samt för större fastigheter. De lägger särskild vikt vid kvalitet, effektivitet, en väl genomtänkt design och att deras lösningar uppfyller stränga miljökrav. För mer information besök deras hemsida: https://www.aircon.panasonic.eu/SE_sv/

ArbetsuppgifterI rollen som produktspecialist tillhör du den tekniska avdelningen där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att lösa kundens problem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att supportera och guida Panasonics tekniska specialister och säljare i frågor kopplat till Panasonics kommersiella luftkonditioneringsprodukter som PACI och VRF. I rollen förbereder och genomför du produktutbildningar gentemot företagets kunder och användare samt arbetar med produktutveckling av produkterna. Vidare arbetar du även med dokumentation, förberedande av säljpresentationsmaterial samt föreslår förbättringar och anpassningar hos produkten för den nordiska marknaden. Ditt fokus är i huvudsak på den svenska marknaden men du kommer även arbeta gentemot den nordiska.

I rollen har du ett nära samarbeta med dina tyska produktspecialistkollegor. Initialt genomgår du interna utbildningar i produkterna.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom VVS/kylteknik
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom kylteknik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt mycket goda kunskaper i engelska
För att trivas i rollen ser vi att du som person har ett stort intresse för teknik. Du är kommunikativ och uppskattar både kunddialogen och att ha ett tätt samarbete med dina kollegor på kontoret. Du motiveras av problemlösning och av att hitta långsiktiga lösningar på de frågor du hanterar. Som person uppskattar du att se möjligheter och att bidra till företagets fortsatta utveckling.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Panasonic.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Produktspecialist, produktutveckling, produktutvecklare, produkt, product management, product manager, VVS, kylteknik, värmepump, värmepumpar, A2A, A2W, PACI, ECOI, CO2, Chiller, heltid, panasonic, aircon, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.