Produktspecialist / applikationsingenjör inom hydraulik till Dana

Produktspecialist / applikationsingenjör inom hydraulik till Dana

Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta med utveckling av produktlösningar och kundrelationer? Har du grundläggande kunskaper inom hydraulik? Här erbjuds du möjligheten att utvecklas inom ett spännande område på ett snabbväxande företag.

Om företagetDana är världsledande inom högteknologiska lösningar för att förbättra effektiviteten, prestanda och hållbarhet hos fordon och maskiner. Dana grundades 1904 och är idag mer än 30 000 personer och finns i 33 länder på sex kontinenter. Deras vision är att vara globalt ledande inom effektiv kraftöverföring och energihanteringslösningar, vilket gör det möjligt för Danas kunder att uppnå sina hållbarhetsmål.

Du kommer att tillhöra divisionen Off-Highway Drive and Motion Technologies som arbetar med drivsystem och individuella produktlösningar/system till kunder i mobila och industriella sektorn.

ArbetsuppgifterSom produktspecialist agerar du teknisk rådgivare för Danas Breviniprodukter. Detta innebär att du är bryggan mellan vad kunden efterfrågar, framtagande av lösning samt koordinering med våra fabriker. Detta resulterar i framställning av dessa kundanpassade lösningarna kopplad till hydraulik - och mekanikprodukter. Syftet med rollen är att agera specialist och rådgivare gentemot dina kollegor i Sverige samt gentemot Danas kunder i frågor gällande hydraulik samt mekanikprodukter.

Som person tror vi att du motiveras av att hitta lösningar, vilket resulterar i ett mervärde för kunden och en ökad affär. En process för att hitta en sådan lösning kan ta allt från några veckor till ett par år, men du är då med i hela processen och har dialog med såväl kund, fabrik samt säljare. Du kommer att genomföra möten där du främst träffar personer på företag som har liknade roller som du själv där ni diskuterar vilken teknisk lösning som är bäst för deras behov. När du inte är på möten tar du emot inkommande samtal gällande tekniska frågor och driver pågående projekt.

Formella krav
  • Grundläggande kunskaper inom hydraulik. Antingen från din utbildning eller från arbetslivet då du kanske har arbetat som applikationsingenjör eller konstruktör.
  • Grundläggande kunskap i CAD
  • B-körkort
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
  • Meriterande med kunskaper inom mekanik
I och med att du i rollen har många kontaktytor trivs du i sociala sammanhang och är kommunikativ. Du tycker om att leverera ett mervärde gentemot kunden och du anstränger dig för att hitta en kundanpassad och effektiv lösning. Du har ett intresse för att arbeta i en relationsskapande roll där du dels arbetar med att utveckla affären, men också är en viktig del i det tekniska utvecklingsarbetet. Vidare tror vi att du som en naturlig del i arbetet håller en tydlig struktur i planering och kommunikationsflöden för att genomföra dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är en person som har ett genuint teknikintresse, är idérik och samtidigt vill arbeta på ett företag präglad av utveckling med goda möjligheter till långsiktig utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, hydraulik, konstruktör, applikationsingenjör, ingenjör, CAD, industri, teknisk säljare, Stockholm, support, säljsupport, teknisk support, technical support, ingenjör, mekanik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.