Produktionsledare till globala System 3R International

Produktionsledare till globala System 3R International

Har du några års erfarenhet av att arbeta gentemot produktion med förståelse för tillverkningsprocessen? Hos System 3R erbjuds du möjligheten att ta nästa steg i karriären i en ledande roll som innebär stor personlig utveckling med brett ansvarsområde.

Om företagetSystem 3R International AB är ett svenskt bolag med huvudkontor och produktion i Vällingby, Stockholm. På huvudkontoret arbetar 180 anställda, varav hälften inom produktionen. Bolaget grundades 1967 och har sedan dess vuxit sig stadiga på marknaden och är världsledande inom sin bransch med en marknadsandel med över 50%. System 3R är en välkänd leverantör inom produktivitetshöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. Bolaget har distribution över hela världen och säljkontor i 15 länder.

Sedan 2001 ingår System 3R i den Schweiziska koncernen George Fischer Group (GF) vilket innebär att de sedan dess även ingår i den helhetslösning som GF erbjuder sina kunder.

Här erbjuds du som har ett starkt tekniskt intresse en tjänst där du omges av mycket kompetenta kollegor i ett väletablerat företag.

ArbetsuppgifterSom produktionsledare på produktionsenheten i Vällingby erbjuds du ett arbete där du får leda och utveckla medarbetare i en dynamisk och teknisk utvecklad produktionsmiljö. Du arbetar med produktivitetsfrågor och säkerställer den dagliga leveransen för de processer som dina medarbetare ansvarar för. I rollen förväntas du driva förbättringsarbete för att uppnå en mer effektiv produktion och en fungerande arbetsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, leda och fördela teamets dagliga arbete bestående av cirka 25 medarbetare. Du förväntas inspirera och coacha samtliga medarbetare samt följa upp och analyserar utfallet. Du är processansvarig för produktionsgrupperna fräsning, svarvning och trådgnistning/blästring.

Som produktionsledare på System 3R erbjuds du möjligheten att påverka din och produktionsverksamhetens fortsatta utveckling. Du arbetar tätt tillsammans med två andra produktionsledare för att säkerställa leveransen och du ingår i produktionsledningsgruppen. Ni samarbetar främst för att säkerställa resursplanering, produktivitet, underhåll av maskiner samt övergripande förbättringar av produktionsenheten.

Formella krav
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet gentemot produktion med förståelse för tillverkningsprocessen
  • Intresse för produktionsledning, och att utveckla både verksamhet och personal
  • Goda kunskap inom MS Office
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
Meriterande:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Kunskap inom SAP och/eller Sharepoint
  • Erfarenhet att arbeta i en ledande roll med personalansvar
  • Erfarenhet eller kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Erfarenhet eller kunskap om ledningssystem för kvalité och miljö
  • Kunskap om skärande bearbetning, fräsning och svarvning
Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap och som drivs av att inspirera och leda människor omkring dig mot gemensamma mål. Du är duktig på att skapa förtroende, att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. Vidare är du flexibel som person med en förmåga att anpassa dig till snabba förändringar vilket också ställer krav på din förmåga att hantera och lösa problem i det dagliga arbetet.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos System 3R.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Vällingby
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.