Produktions- och Säljassistent / Analytisk Support / Analytisk Assistent

Produktions- och Säljassistent / Analytisk Support / Analytisk Assistent

Har du erfarenhet från analytisk roll och trivs med siffror? Vill du jobba med analys av stora mängder data som ligger till grund för större undersökningar? Då är detta någonting för dig! Vi söker dig som vill jobba i en assisterande roll med ansvar för korrektur av data i stora flöden.

Om tjänstenI den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura som konsult, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning direkt hos dem på sikt.

Om företagetBravura söker en Produktions- och Säljassistent till företag som genom research och analys bidrar till kvalitetssäkring, förbättring och affärsutveckling i företag inom utvalda branscher.

Det råder en öppen och lättsam stämning på företaget där medarbetarna får ta stort ansvar samtidigt som de har roligt tillsammans på arbetsplatsen. Du sitter på företagets kontor i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som Produktions- och Säljassistent besitter du två ansvarsområden, huvudsakligen gentemot produktion men också gentemot sälj.

I säljdelen ansvarar du bland annat för att hålla koll på kund och prospektobjekt, du hanterar utskick från register samt samlar in information från kunder/prospekt inför det att branschstudier startar. I produktionsdelen avlastar du produktionsledaren i dennes arbete. Du arbetar med att sammanställa, korrekturläsa och analysera stora mängder data samt skapa presentationer av insamlad data till kunder. I rollen ingår även korrekturläsning och bearbetning av frågor som ska användas i undersökningarna. Du arbetar bland annat med studierna IR-Nordic Markets, Årets Byrå och Årets Advokatbyrå. Därav har du mycket kontakt med kommunikations- och advokatbyråer, både via mail och telefon.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning i ekonomi eller dylikt
  • Arbetslivserfarenhet från analytisk hantering av stora mängder data
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Vi tror att du som söker har en positiv attityd och analytisk förmåga. Du är duktig på att sätta dig in i komplex data snabbt och hittar avvikelser samt analyserar och drar slutsatser. Du är noggrann och kan upprätthålla en god struktur i ditt arbete. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självgående driva de projekt du är involverad i framåt. För att trivas i rollen ser vi även att du är handlingskraftig och inte räds för att ta egna initiativ.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: augusti
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: search, assistent, produktion, produktionsassistent, projekt, byrå, excel, norska, media, kommunikation, statistik, marknad, analys
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.