Produktansvarig / Produktchef till expansivt industriföretag

Produktansvarig / Produktchef till expansivt industriföretag

Vill du bli en del av ett marknadsledande företag där du ges möjlighet att arbeta i ett affärsområde med stor tillväxtpotential? Har du erfarenhet av administration och trivs med ett ägandeskap för produkter?

Om företagetSika Sverige ingår i den schweiziska koncernen Sika AG och är leverantör av kemiska specialprodukter. Vi levererar lösningar, system och produkter till byggbranschen och tillverkande industrier och är ledande inom material som används för att foga, fästa, dämpa, förstärka och skydda lastbärande konstruktioner. Sikas affärsområden är tak, golv, fog & lim, betongrenovering, vattentätning, betong och industri. Sika är en global koncern och har 160 produktions- och försäljningsbolag i 90 länder. Med ca 17 000 anställda hade Sika 2014 en försäljning på CHF 5,571 miljoner. Sika Sverige grundades 1950 och har idag 110 anställda. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm. Sedan 2013 ingår Casco och Schönox i Sika Sverige.

ArbetsuppgifterSom produktchef kommer du ha ett ägandeskap av ca 100 högkvalitativa produkter inom betongsegmentet och dess utveckling. Du kommer att stötta flera av de interna avdelningarna så som sälj, inköp och marknad genom att sammanställa teknisk information om produkterna inom ditt ansvarsområde. Det krävs därför att du är kommunikativ, nyfiken och har starkt sinne för administration. Du kommer att jobba nära de andra produktcheferna och rollen ger stora möjligheter att anta sig större ansvar för utvecklingsmöjligheter.
 • Serva hela företaget inom sitt produktområde
 • Definiera marknadsorienterat produktsortiment och ge underlag till prissättning
 • Utveckla produktkoncept
 • Ansvara för produktadministration
 • Ansvara för extern hantering gällande intyg och certifieringar
 • Reklamationshanteringar
Du kommer att jobba nära de andra produktcheferna och rollen ger stora möjligheter att anta sig större ansvar för utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
Formella krav
 • Relevant utbildning/erfarenhet
 • Administrativ erfarenhet 1-3 år
 • Goda kunskaper i Excel och SAP
 • Flytande Svenska/Engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Du trivs i att ha en administrerande funktion och tycker om att arbeta digitalt. Du agerar knutpunkt för flera kontaktytor i företaget och tycker om att lösa problem genom att ha ett brett kontaktnät inom företaget. Du är kommunikativ och tycker om att samarbeta mellan avdelningar. Du har god struktur på ditt arbete och tycker om att arbeta mot företagets övergripande målsättningar. Ditt arbete utförs alltid med stort fokus på kvalité och noggrannhet för att inte missa detaljer.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Spånga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.