Produktägare / Product Manager till expansiva Cabonline

Produktägare / Product Manager till expansiva Cabonline

Vill du arbeta på ett av Europas mest expansiva IT-bolag inom transporttjänster? Nu söker Cabonline en erfaren Product Manager som vill ta nästa steg i karriären!

Om företagetCabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar de processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Bolaget är marknadsledande och befinner sig i en tillväxtfas där de expanderar internationellt och ständigt tar nya marknadsandelar. I dagsläget samarbetar Cabonline med transportörer över hela Norden genom sina taxibolag Sverigetaxi, Taxi Kurir och TOPCAB.

Som anställd på Cabonline sitter du i öppet landskap i fina lokaler i Stockholm vid Hötorget.

ArbetsuppgifterI rollen som Product Manager är ditt huvudsakliga ansvarsområde att utveckla och förvalta bolagets breda tekniska portfölj. Tillsammans med två andra Product Managers analyserar du marknaden för att förstå vilka produkter som ska utvecklas och fastställer tillvägagångssätt. Utifrån produktstrategi skapar du konkreta roadmaps med hjälp av dataanalys, omvärldsbevakning samt produktvision.

På daglig basis har du ett tätt samarbete med utvecklarna samt kollegorna inom Produkt i de olika team som berör dina produkter. Cabonline arbetar med Scrum i två veckors sprintar där korta och långsiktiga mål går hand i hand. Som medlem i produkt-teamet tar du del av innovativa diskussioner där ni eftersträvar att alltid vara närvarande i trender som rör branschen. Uppskattning och intresse för just innovation är något som präglar teamet i kombination med en balans och respekt för nuvarande vinstdrivande funktioner samt system.

I rollen som Product Manager rapporterar du till Head of Product Management. Tillsammans med din närmsta chef ansvarar du för den övergripande prioriteringen inom och mellan dina produkter. Du arbetar i en härlig multikulturell miljö med kollegor från alla världens hörn där majoriteten av kommunikation med utvecklarna är på engelska.

Formella krav
  • Minst 5 års erfarenhet som produktägare/Product Manager eller annan liknande befattning inom en IT-organisation
  • Erfarenhet av att arbeta med konsumentprodukter
  • Erfarenhet av fullt ägandeskap för en produkt
  • Erfarenhet av att leda och produktäga ett agilt arbetande team
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet från snabbrörligt och entreprenöriellt bolag, exempelvis startup
  • Erfarenhet av transaktionsintensivt bolag
  • Erfarenhet från transport- eller logistikbranschen
  • Projektledning
  • Tidigare arbete med kravställning
Som person är du lagspelare som uppskattar täta samarbeten med dina kollegor. Vi ser att du har en prestigelös inställning i och med att du och de andra produktägarna samverkar kring de olika produkterna. Tack vare din goda affärsförståelse och förmåga att genomföra komplexa analyser har du lätt föra att komma med innovativa idéer.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Hötorget
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.