Produktägare / CRM / Salesforce till Axfood Snabbgross AB

Produktägare / CRM / Salesforce till Axfood Snabbgross AB

Har du erfarenhet av rollen som produktägare och vill vara med och utveckla Snabbgross verksamhet? Har du arbetat i Salesforce och är en fena på datadriven marknadsföring? Snabbgross erbjuder nu dig en tjänst i en familjär miljö med fokus på utveckling.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Snabbgross har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Snabbgross en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetUnder flera decennier har Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. De strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. De 26 butikerna sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med cirka 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med sin e-handel. Nyligen lanserade även Snabbgross ett helt nytt koncept, där nu konsumenter ges möjlighet att handla där restaurangerna handlar. Detta genom en initial butik i norra Stockholm och med namnet Snabbgross Club. Tillsammans med bland annat Willys, Hemköp, Mat.se och Dagab ingår man i Axfoodkoncernen - ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos Axfood finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

ArbetsuppgifterI rollen som produktägare tillhör du Marknadsavdelningen på Snabbgross och är en del av ett team på sex personer. Du ansvarar och driver utvecklingen i system för CRM och Salesforce Marketing Cloud där Snabbgross samlar kunddata och genomför sina marknadsutskick. Dina primära ansvarsområdet är att testa samt utvärdera funktionaliteten i verktygen samt att sätta upp nya kundresor för Snabbgross räkning. Du hanterar kravställning som du sammanställer och förmedlar till utvecklingsavdelningen som är belägen utomlands, där ett viktigt arbete i rollen är att du kan formulera krav på ett detaljerat sätt till utvecklingsteamet. Vidare hanterar du även analys av kunddata, där fokus är att identifiera och säkerställa effekten kring försäljning samt lönsamhet. Av resultatet skapar du modeller för att kunna optimera flöden, skapa engagemang och slutligen lönsamhet.

Utöver de mer strategiska arbetet så arbetar du även mer hands-on i dialog med Snabbgross butiker. Det kan handla om att supportera kring olika ärenden, hantera buggar samt agera expert i ämnet kring systemen.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning i systemvetenskap, digital marknadsföring eller motsvarande
  • Kunskap i CRM och Marketing Automation-verktyg
  • God teknisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av Siebel CRM och inom Marketing Automation; Salesforce Marketing Cloud eller liknande
För att trivas i rollen ser vi att du besitter en analytisk förmåga och är där med van att ta beslut baserat på data för att uppnå maximal effekt i ditt arbete. Vi ser att du har en förmåga att ta ägandeskap för både din och ditt ansvarsområdes utveckling och trivs därmed att arbeta självgående. Vidare ser vi att du trivs med att arbeta i grupp, både i ditt team men även med övriga funktioner inom organisationen och har en god samarbetsförmåga. Slutligen ser vi att du går i linje med Snabbgross prestigelösa mentalitet där man sätter laget främst och kan agera behjälplig kring andra områden än sina egna. Vi ser gärna att du är van att jobba agilt och det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom större organisationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Produktägare, produkt, CRM, Salesforce, kravställning, krav, Snabbgross, Axfood, utveckling, API, datadriven marknadsföring,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!