Product Designer / produktägare / UX-designer till Gigital

Product Designer / produktägare / UX-designer till Gigital

Är du en passionerad produktdesigner som har erfarenhet av UX som vill utveckla, smarta produkter? Vill du göra det tillsammans med ett företag i framkant inom livemusikbranschen? Gigital söker nu en driven medarbetare till deras team!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gigital.

Om företagetArtister lever på gig. Gigital insåg detta och har sedan 2017 varit ett av de enda inom sin nish där de arbetar med bra och trygga avtal för enskilda musiker. Gigital bokar artister på ett enkelt sätt, till såväl större som mindre företag och med deras produkt skapas såväl relationer som goda avtal för både musikern och Gigitals kunder. En artist kan själv ansöka om att få vara del i Gigitals nätverk och därigenom kunna bli utbokad på gig. Gigital erbjuder trygga ramavtal som ersätter de ofta muntliga och mer otrygga överenskommelser som är en frilansande artists vardag. Kunderna består av företag och eventbyråer men även hotell, restauranger och barer. Gigitals mål är att artisten ska kunna stå på scen och att kunden kan skapa oförglömliga event. Gigital har förmedlat över 500 gig och ser hur behovet av musikupplevelser ökar mer och mer.
Företaget har i dagsläget 4 anställda och arbetar hemifrån men kommer inom kort att skaffa kontorsplats. Här får du chansen att vara med på en utvecklingsresa, både för företaget och individuellt men även för livemusikbranschen!

ArbetsuppgifterSom produktdesigner hos Gigital står du för att utveckla användarupplevelsen av Gigitals boknings- och CRMsystem. Du samlar in data och undersöker intressenternas upplevelse på kreativa sätt, allt för att skapa en så god upplevelse som möjligt. Du utför användartester och användarundersökningar och kartlägger och analyserar användar- och kundresan. Du implementerar designstandarder på utvecklingsarbetet och du jobbar med att både utveckla och dokumentera användarflöden, wireframes och interaktiva prototyper.
Därtill är du en länk mellan Gigitals strategi, användarna och plattformen.

Formella krav
  • Minst 2 års erfarenhet av produktnära arbete såsom produktdesigner/ägare, produktutvecklare eller UX-designer.
  • God förståelse för designprocessen, såsom användarresearch, prototypa och användartesta samt implementera
  • Erfarenhet av att ha tagit fram visuellt arbetsmaterial såsom wireframes och prototyper
  • Stort intresse av att jobba nära användare och av att analysera användarbeteende
  • Meriterande om du arbetat med projektledning av utvecklarteam
Du har ett stort och gediget intresse för kundupplevelsen och drivs av att skapa enkla och smarta lösningar. Du är en orädd person som vågar kasta dig in i utmaningar och att ständigt utvecklas. Du är en kreativ "doer" som vågar fatta beslut och ser till att skapa förutsättningarna för dig själv att fatta dessa beslut. Du är prestigelös och en teamplayer som drivs av goda samarbeten. Du är passionerad och vill vara med och utveckla branschen i en företagsnära roll.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, på distans
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produkägare, produktutvecklare, produktdesigner, ux-designer, ux, uxdesign, utvecklare, musikbranschen, live, musik, projekt, projektledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!