Processoperatör till Novavax

Processoperatör till Novavax

Vill du arbeta med produkter som räddar liv? Vill du tillhöra ett expansivt bolag med stora utvecklingsmöjligheter där du får vara med och påverka? Vi söker dig som tidigare arbetat som produktions- eller processoperatör och vill bli en del av en modern och innovativ produktionsanläggning hos Novavax.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Novavax har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Novavax en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNovavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 300 personer, både anställda och konsulter.

ArbetsuppgifterI rollen som processoperatör hos Novavax ingår du i ett team om 16 operatörer som tillsammans ansvarar för produktion av företagets produkter. Du arbetar primärt i renrumsproduktion i enlighet med GMP, där du ansvarar för att övervaka och styra tillverkningsprocessen av läkemedel. Du arbetar därtill med proaktivt förbättringsarbete, utför dokumentation och har stora möjligheter att påverka och utveckla processer. Du arbetar således operativt såväl som administrativt inom produktion, och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.
  • Tillverkning av läkemedel i renrum, däribland beredning, blandning och filtrering av produkt
  • Kontroll och kalibrering av produktionsutrustning
  • Paketering och etikettering av produkt
  • Hantering och rapportering av avvikelser
  • Planering och dokumentation inför, under och efter vardera produktionsbatch
  • Processrevidering och löpande förbättringsarbete
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av roll som processoperatör eller liknande arbete från linje- /produktionsarbete
  • Tidigare erfarenhet av arbete i enlighet med GMP inom läkemedelsindustrin
  • Obehindrad i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
För att trivas i rollen ser vi att du är en noggrann och strukturerad person som kan arbeta effektivt i enlighet med uppsatta riktlinjer och rutiner. Du drivs både av att arbeta självständigt och i team och tycker om att ha ansvar samt möjlighet att påverka och utveckla processer. Vidare är du flexibel och har en god prioriteringsförmåga då arbetet i vissa fall kräver att du snabbt behöver skifta fokus vid oförutsedda processförändringar.

Övrig information
Start: Augusti
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Processoperatör, Novavax, läkemedel, tillverkning, läkemedelsindustri, industri, operatör, process, GMP, LEAN, produktion, produktionsarbete, linjearbete, renrumsarbete, vaccin, Covid19, Covid, Uppsala
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!