Prestationscoach / Säljcoach till Rowe Academy

Prestationscoach / Säljcoach till Rowe Academy

Är du en driven och kommunikativ person i som brinner för prestationsutveckling inom försäljning? Har du därtill en akademisk bakgrund inom prestationspsykologi och drivs av att utöva utbildning och coachning? Hos Rowe Academy har du möjligheten att bli en del av ett snabbväxande och innovativt bolag med fokus på att coacha, föreläsa och utbilda studenter och medarbetare i väletablerade företag. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Rowe Academy har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och bolaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Rowe Academy är en del av koncernen Rowe Group. Företaget grundades 2019 och är ett nytänkande företag specialiserat inom kvalitativ coachning, mötesbokning och utbildning för nuvarande och blivande säljare inom fastighetsbranschen. Mer information om Rowe Academy kommer att delges vid eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som Prestationscoach hos Rowe Academy är ditt huvudsakliga ansvar att genomföra kurser kopplat till prestationsutveckling. Kursernas omfång varierar och kan genomföras både fysiskt och digitalt. Dessa anordnas för såväl högskolor, universitet och välkända aktörer i näringslivet. Kurstillfällenas omfattning kan variera beroende på kundens önskemål och kan sträcka sig över allt från 1-4 dagar åt gången. Kursernas huvudsakliga innehåll handlar om prestationspsykologi inom försäljning, och innefattar moment som försäljningsteknik, time management, prestationspsykologi och ledarskap. Förfrågningar om utbildningarna kommer ofta från aktörer i olika städer, du bör därför vara bekväm med att det förekommer regelbundet resande i tjänsten.

För respektive upplägg av kursen finns befintligt material och underlag att utgå ifrån, och du förväntas alltså inte utforma kursinnehållet på egen hand. I takt med att du växer i rollen uppmuntras dock till kreativitet och vidareutveckling av det befintliga materialet. Utöver de externa kurstillfällen kommer du engagera dig i att utveckla kursinnehållet samt anordna interna utbildningar för medarbetare och kollegor i mån av tid.

* Genomföra kurstillfällen för externa kunder och interna medarbetare, fysiskt och digitalt
* Inrikesresor vid önskemål om fysiska kurstillfällen
* Vidareutveckling av befintligt kursmaterial

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 1 års erfarenhet av relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis inom säljcoachning
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis prestationspsykologi eller idrottspsykologi
* B-körkort
* Obehindrad i svenska, tal och skrift

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en person med väldigt god kommunikationsförmåga och pedagogik. Vi tror vidare att du brinner för personlig utveckling och har ett karismatiskt tillvägagångssätt för att inspirera dina åhörare. Mot bakgrund av möjligheten att vidareutveckla kursmaterialet ser vi gärna att du är en kreativt lagd person som är vaksam på utvecklingsmöjligheter. Avslutningsvis ser vi att du har en naturlig fallenhet för relationsskapande och nätverkande samt har en god förståelse för försäljning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Prestationscoach, säljcoach, utbildningsledare, prestationspsykologi, idrottspsykologi, föreläsare, personlig utvecklig, säljteknik, kursledare, Stockholm, heltid

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.