Presale / Systemspecialist till Talentsoft

Presale / Systemspecialist till Talentsoft

Är du en teknisk person med ett affärsintresse och har tidigare erfarenhet från att arbeta på ett mjukvaruföretag med inriktning mot HR-lösningar? Vill du dessutom arbeta på ett expansivt företag som är ledande i Europa inom sitt område? I rollen som presale hos Talentsoft erbjuds du en omväxlande och kundfokuserad roll där du har stort eget ansvar.

Om företagetTalentsoft grundades i Frankrike 2007 och har sedan starten erbjudit sina kunder runt om i Europa en digital HR-plattform. Idag är Talentsoft ledande inom den europeiska marknaden med molnbaserade lösningar för Talent Management och Learning. Deras mjukvara hjälper företag att analysera data som underlättar för såväl HR, ledning och medarbetare att samarbeta och koordinera aktiviteter på ett effektivt sätt. De finns idag representerade på företag i över 130 länder, på 27 olika språk och har totalt över 9 miljoner användare. Deras kunder är av alla storlekar och inom alla branscher och används i sin tur av företagen för att utveckla sina medarbetare.

Talentsoft etablerade sig i Sverige 2013. Sedan två år tillbaka har företaget expanderat och fortsätter konstant att växa. Totalt har bolaget 650 personer anställda varav 30 jobbar direkt mot den nordiska marknaden. På kontoret i Stockholm präglas kulturen av en entreprenöriell stämning med korta beslutsvägar vilket genomsyras genom hela företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som presale hos Talentsoft agerar du produktspecialist gentemot företagets kunder och arbetar mot den nordiska marknaden. Du följer med säljare på möten där du agerar systemspecialist, demonstrerar produkten och håller i presentationer. Du förbereder unika lösningarna till kunderna utefter deras önskemål, föreslår förbättringar, besvarar frågor och argumenterar både för funktionella och tekniska frågor i RFPs och RFIs. När du inte är på möten tar du emot inkommande samtal och mejl från företagets befintliga och potentiella kunder gällande produktens funktionalitet samt förbereder dig inför kommande möten. Till ditt stöd har du en teknisk supportfunktion som hjälper till att besvara mer djupgående tekniska frågor. I rollen har du även ett nära samarbete med Talentsofts utvecklingsavdelning med vilka du bollar tankar och idéer som inkommit från kunderna. Du håller dig uppdaterad på de senaste funktionerna och säkerställer tillsammans med dina kollegor om hur detta ska presenteras vidare för kunderna.

För att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i din roll som presale får du en gedigen introduktion gällande produkten och tekniken.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, förslagsvis ekonomi, HR eller IT
  • Erfarenhet av att arbeta som presale inom mjukvaruföretag med inriktning mot HR-lösningar
  • Ett starkt intresse för teknik och en god teknisk förståelse
  • Du talar och skriver både på svenska och engelska flytande
Vi tror att du med ett tekniskt intresse och viljan att ta eget ansvar för ditt arbete kommer trivas i den här rollen. Du trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor i ett team och är van att arbeta strukturerat, men samtidigt öppen för förändringar som du behöver anpassa dig efter. I och med att du i rollen har många kontaktytor och förväntas demonstrera företagets produkt trivs du i sociala sammanhang och är kommunikativ. Vidare besitter du en analytisk förmåga för att matcha kundernas behov med produktens funktioner.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Talentsoft.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Solution consultant, solution engineer, sales engineer, presales consultant, sales consultant, solution expert, system expert, produktspecialist, teknisk rådgivare, rådgivare, HR, HR-system, HR-mjukvara, mjukvara, försäljning, pre sales, IT, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.