Platschef / projektledare / arbetsledare till mark- och anläggningsföretag

Platschef / projektledare / arbetsledare till mark- och anläggningsföretag

Vill du utvecklas i en chefsroll inom ett välrenommerat företag inom finplanering och anläggning? JE Mark har en flexibel organisation med snabba beslutsvägar där du som chef arbetar nära kunden för att gemensamt leverera den bästa lösningen i varje enskilt projekt. JE Mark växer och söker i och med detta två platschefer!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att JE Mark har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetJE Mark och Anläggning befinner sig nu i en expansiv fas och söker nu två platschefer till sina mark- och anläggningsprojekt i Stockholm. JE mark tillhör koncernen Green Landscaping Group och är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer.
Sedan starten år 1998 har JE Mark drivits av att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. De är ca 50 anställda i Sverige, och från och med 1/1-21 har de sitt huvudkontor i Norrviken i Stockholm.
JE Mark erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus. JE Mark erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Här får du ett modernt arbetssätt med korta beslutsvägar, där du som medarbetare har stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du arbetar med.

ArbetsuppgifterSom platschef på JE mark har du en nyckelroll, med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts och överträffas. Du ansvarar för att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer. Du sätter mål och ansvarar för planering-, personal-, kvalitet- och ekonomi och därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från en kalkylator och andra arbetsledare till skickliga hantverkare, entreprenadjurister och administratörer. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före i alla skeden i projekten.

Du rapporterar direkt till VD och du utgår från kontoret i Norrviken, men med anställda och projekt över hela Stockholm. Din grupp består av 8-10 anställda i roller såsom arbetsledare, förmän och yrkesarbetare.

Som ledare på JE Mark drivs du av företagets värderingar, vilka är pålitlighet, omsorg och entreprenörskap och du integrerar dessa värderingar i ditt dagliga arbete och ledarskap.

Formella krav
  • Ett par års erfarenhet av arbete med finplanering och anläggningsprojekt som tex arbetsledare eller platschef
  • Erfarenhet av att arbeta med budget och ekonomisk uppföljning
  • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik, kontraktsadministration samt AMA
  • Erfarenhet av VA och betong är meriterande
  • Meriterande med relevant byggnadsteknisk eftergymnasial utbildning
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och i engelska
För att lyckas i rollen som platschef på JE-Mark ser vi gärna att du har erfarenhet av en arbetsledande position och nu känner dig redo att gå vidare i en roll som platschef. Du har erfarenhet av anläggningsprojekt såsom lekparker eller innegårdsplaneringar där det gröna och hållbara fått ta plats.

Du har dokumenterad erfarenhet av att driva projekt med helhetsansvar. Du är affärsmässig och har gott sinne för ekonomi och resultat. Du ser risker och möjligheter under projektets samtliga skeden och du uppskattar långsiktiga konsekvenser av olika åtgärder och kan utifrån dessa fatta beslut. Vidare har du ett högt engagemang och ansvarstagande och tycker om att samarbeta med andra. Du har goda ledaregenskaper med fokus på långvariga och kvalitativa relationer som du skapar med såväl kunder som medarbetare.

Du är driven och framåt som person och för rätt person finns alla förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling. För att trivas i rollen är du en prestigelös person som tycker det är givande att arbeta både strategiskt och operativt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemanning- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!