Platschef inom marksaneringsprojekt

Platschef inom marksaneringsprojekt

Vill du få möjlighet att operativt driva intressanta projekt på ett expansivt företag som ligger i framkant inom ett nischat och högaktuellt område? Till denna roll söker vi dig som har några års erfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen och nu är redo för en ny utmaning.

Om företagetEnvyTech Solutions erbjuder spetskompetens inom behandlingstekniker för förorenad mark, vattenrening och områden förorenade med oexploderad ammunition. De befinner sig på stark tillväxt och behöver därför stärka upp organisationen med två platschefer.

ArbetsuppgifterI rollen som platschef leder du projekt i fält. Detta innebär ett operativt ansvar för projektet på plats gällande resursplanering och arbetsledning av egen personal samt underentreprenörer. Du arbetar i nära samarbete med projektledaren som har det övergripande ansvaret för projektet. Projekten är av varierande omfattning och rör uppdrag såsom etablering och driftsättning av vattenreningsverk, marksanering och markundersökningar. Eftersom EnvyTech genomför projekt över hela landet förekommer resor ofta i tjänsten med ett antal övernattningar i veckan. Du utgår hemifrån och har tjänstebil.

Formella krav
  • Praktisk erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen
  • Körkort B
  • Datorvana
  • Meriterande: ledarskapserfarenhet samt certifierad provtagare
För att trivas i rollen tror vi att du är en person som tar ansvar för dina och andras arbetsuppgifter och driver dem framåt. Du löser de eventuella problem och utmaningar som uppstår och kan fatta beslut i stunden. Vidare känner du dig trygg i de flesta sociala sammanhang och du har ett intresse för ledarskap.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos EnvyTech.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Projekt över hela Sverige, boende i Göteborgs- eller Stockholmsområdet
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Platschef, arbetsledare, anläggningsprojekt, sanering, vattenrening, provtagning, Göteborg, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.