Platschef / Produktionschef till JM Entreprenad

Platschef / Produktionschef till JM Entreprenad

Har du en bakgrund inom anläggningsproduktion? Vill du arbeta på ett bolag i frammarsch där ditt driv och engagemang uppskattas? Vi söker dig som trivs med att ha många kontaktytor i arbetet och motiveras av att ta eget ansvar!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos JM Entreprenad.

Om företagetJM Entreprenad har sin kärnverksamhet i anläggningsentreprenader och driver sin verksamhet med ca 260 medarbetare i Stockholm. Verksamheten består av sex Arbetschefgrupper som utför exploateringsarbeten i form av gatu- och ledningsarbeten, mark- och grundläggningsarbeten samt komplicerade betongarbeten.

JM Entreprenads målsättning är att leverera en produkt som är kvalitéts- och kostnadsmässigt konkurrenskraftig samtidigt som de vill underlätta för sina kunder. Personligt engagemang och ansvar för produkten genomsyrar organisationen och deras kunder är professionella beställare inom privat, kommunal och statlig sektor.

ArbetsuppgifterI rollen som Platschef har du ett heltäckande ansvar för att driva projekt framåt och se till att produktionen fortlöper enligt plan från ax till limpa. Du har personal, arbetsmiljö- och budgetansvar. Projektens omfattning är allt från mindre projekt om 10mkr till större projekt runt 500mkr. Projektens längd stäcker sig generellt sett över ett till två år och är ofta inriktade mot den offentliga sektorn. I rollen som Platschef har du en handfull egna hantverkare som du är personalansvarig för samt en arbetsgrupp om ca 5 tjänstemän i ditt projekt. Du rapporterar till din Avdelningschef och du har kontakt med din Arbetschef på daglig basis.

I denna tjänst tillhör du ett "litet storbolag" vilket innebär att du har stor möjlighet till påverkan och delaktighet i beslut samtidigt som du kan dra nytta av de strukturella fördelar som kommer med ett storbolag i ryggen.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom anläggning, alternativt likvärdig kunskap anskaffad genom arbetslivserfarenhet
  • Minst 3 års tidigare erfarenhet av en liknande roll som Platschef
  • Goda administrativa kunskaper
  • Har du en bakgrund av att arbeta med betong är det meriterande
  • B- körkort
  • Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska
För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du som söker trivs med att arbeta i ett högt tempo. Därtill har du en god strukturell förmåga, vilket innebär att du har ett helikopterperspektiv i projekten och kan se till alla detaljer. I denna tjänst förväntas du ta stort ansvar för projekten och se till att de drivs framåt mot utsatt tidsplan. Slutligen har du goda ledarskapsegenskaper och kan motivera din arbetsgrupp.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platchef, anläggning, entreprenad, bygg, ingenjör, byggnadsingenjör, projekt, projektledning, heltid, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!