Orderplanerare till Dagab Inköp & Logistik

Bravura · Ekonomi · löpande

Om jobbet

Har du ett intresse för dagligvaruhandeln och är i början av din karriär? Trivs du i en roll där du får användning av ditt logiska tänkande och brinner för att hitta de smartaste lösningarna? Här får du möjligheten att utvecklas i rollen som orderplanerare hos Dagab Inköp & Logistik.

Om företagetDagab Inköp & Logistik ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt för koncernens kedjor och externa affärskunder. De arbetar med sortimentsplanering och inköp för att optimera försäljning samt minska kostnader inom hela värdekedjan. Målet är att vara Sveriges mest effektiva partihandel.

Du kommer tillhöra avdelningen Autoorder som är en del av funktionen Dagab VFS (Varuflödesstyrning) och är den del av verksamheten som ansvarar för planering och styrning av ett effektivt och lönsamt varuflöde från leverantör hela vägen till Axfoods egenägda och handlarägda butiker samt externa kunder. Du kommer vara anställd av Bravura och uppdraget är ett vikariat till februari 2019.

ArbetsuppgifterI rollen som orderplanerare arbetar du såväl operativt som analytiskt då du dagligen bevakar olika system samtidigt som du granskar och kvalitetssäkrar de orderförslag som inkommer. Syftet med rollen är leverera orderförslag av hög kvalité till ca 400 Axfoodbutiker. Konkreta arbetsuppgifter är att bearbeta, granska och skicka ut automatiskt genererade orderförslag till Axfoods egen - och handlarägda butiker. Du säkerhetsställer att dessa order har en god kvalité, att allting stämmer i systemet samt att balansera och prognostisera ordervolymer när det behöver ske ändringar i autoordern. Du samarbetar dagligen med dina kollegor i teamet, men även med andra funktioner såsom IT-avdelningen för att lösa uppkomna problem.

Arbetstiderna innebär att man arbetar enligt ett rullande arbetsschema 365 dagar om året och du behöver kunna arbeta schemalagt kl. 06:00-16:00 vardagar och kl. 06:00-12:00 helger.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller inköp
  • Arbetslivserfarenhet från detaljhandeln och/eller logistik
  • Meriterande om du tidigare arbetat med logistikplanering och varuförsörjning
  • Goda kunskaper i Office-paketet främst inom Excel (Pivot och Macro) samt Power Point
  • Meriterande om du tidigare arbetat i SAP
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som person förstår vikten av gott samarbete med kollegor samtidigt som du tar ansvar över att ditt eget arbete blir gjort på ett effektivt och strukturerat sätt. Du är mån om att utföra ditt arbete på ett kvalitativt sätt då arbetet utgör ett viktigt underlag för verksamheten. Vi tror att du har förmågan att se detaljer i arbetet samtidigt som du har en analytisk förmåga då det är naturligt för dig att förstå ett problem och se samband med hjälp av data.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Jordbro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: stockholm, excel, SAP, dagligvaruhandeln, orderplanerare, logistik, ekonomi administration, koordinator, heltid, stockholm, axfood, dagab, jordbro, söderort,
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.