Ordermottagare / Returtagare till Scantruck

Ordermottagare / Returtagare till Scantruck

Är du en mekaniker som är på jakt efter nya spännande möjligheter? Hos Scantruck får du möjlighet att arbeta inom ett ambitiöst och växande företag med goda möjligheter till personlig utveckling!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Scantruck AB.

Om företagetScantruck är idag en av Sveriges största leverantörer av entreprenadmaskiner, teleskoplastare och kranar. Scantruck är en del av N.C. Nielsen-gruppen som bland annat inkluderar N.C. Nielsen A/S, som är Danmarks största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och internt transportmaterial. Scantrucks danska moderbolag grundades 1996 och har sedan dess växt, Scantruck har funnits på den svenska marknaden sedan 2014. Scantruck är generalagenter för världskända märken som Manitou, SENNEBOGEN, Weycor, GMG, PB Platforms, och Platform Basket. I Sverige har Scantruck huvudkontor i Rosersberg.

ArbetsuppgifterI rollen som returtagare hos Scantruck tillhör du verkstaden och arbetar med att ta emot maskiner, köra in dem i verkstaden och därefter genomföra en kontroll av maskinens skick. Detta görs genom att syna maskinen och leta efter skador och andra fel. Du utför mätningar på maskinerna samt dubbelkollar besiktningsprotokoll och stämmer av kring huruvida det är skador på maskinen och vilken typ av skador det är. Vid eventuella skador tar du även fram artikelnummer på det som ska bytas och du beräknar vad bytet kommer kosta. Vid mindre reparationer eller byten kan det vara så att du utför dem själv och annars slussar du vidare maskinerna till mekanikerna i verkstaden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 1-2 års erfarenhet av arbete som mekaniker
  • Gymnasieutbildning inom fordonsteknik, tunga maskiner eller likvärdig teknisk utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av service och reparationer av entreprenadmaskiner är meriterande
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt och således är du en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!