Orderadministratör / Ekonomiadministratör / Backoffice / SAP

Orderadministratör / Ekonomiadministratör / Backoffice / SAP

Har du erfarenhet av administration och orderläggning samt vill arbeta i en nyckelroll på ett spännande teknikföretag? Tecan Nordic erbjuder dig varierande arbetsuppgifter, stort ansvar och en möjlighet att utvecklas inom området för ekonomi och administration.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Tecan Nordic. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTecan Nordic är en del av Tecan koncernen som har sitt moderbolag i Schweiz, företaget är en ledande global leverantör av automatiserade laboratorieinstrument och lösningar. Deras system och komponenter hjälper personer som arbetar med klinisk diagnostik, forskning och läkemedelsupptäckt. Tecan utvecklar, producerar, marknadsför och stödjer automatiserade arbetsflödeslösningar som ger laboratorier möjlighet att uppnå mer. Deras instrumentkomponenter väljs av ledande instrumentleverantörer inom flera discipliner inom life science och diagnostik.

Du tillhör avdelningen backoffice där du samarbetar med främst två kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen som orderadministratör arbetar du främst med att skicka och lägga in fakturor till kunder samt orderläggning för beställningar av företagets produkter. Du ansvarar även för att kundfakturorna läggs in i SAP inför månadsslut. Därtill har du dagligen kontakt med både säljare, servicetekniker och kollegor internt samt med kunder och beställare av företagets produkter. Vidare stöttar du även upp i företagets helpdesk och svarar på frågor från kunder och säljare kring order, beställningar och fakturor. Du ansvarar även för leveranser av beställningar vilket innebär att du också har kontakt med externa transportföretag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieutbildning med inriktning ekonomi alternativt motsvarande kunskap från arbetslivserfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet inom administration
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Starkt meriterande:
  • Erfarenhet och kunskap av orderläggning och kundreskontra
  • Erfarenhet och kunskap i SAP
  • Eftergymnasial utbildning
För att trivas i rollen ser vi att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt då du arbetar med orderläggning och fakturor till kunder. Vi ser även att du är pålitlig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt ser till att de blir utförda i tid. Avslutningsvis är du serviceorienterad och kommunikativ då du i rollen som ekonomiadministratör har många kontaktytor och bemöter såväl kunder som kollegor internt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm, med möjlighet tills visst arbetet på distans.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.