Operativ inköpare till Rekal

Operativ inköpare till Rekal

Har du god förståelse för lager- och orderflöden och söker en ny spännande utmaning? Vill du även ingå en organisation som växer med spännande produkter? Rekal söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och utvecklas i rollen som operativ inköpare!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Rekal har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Rekal en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetRekal har sedan 1987 försett professionella användare inom storkök, restauranger, hotell och sjukvårdssektorn med rengörings- och desinfektionssystem. Idag är de ett av Sveriges ledande företag i branschen, deras kompetens och miljöinriktning har fört dem till en position som marknadsledare på den offentliga sektorn. Inom den privata sektorn är de under stark expansion, där de idag har avtal med flera restaurang-, hotell och cateringkedjor.

Med en hög tillväxt och framfart på marknaden söker de nu operativ inköpare som skall komplettera befintliga teamet. Idag är de 75 anställda med produktion, lager och kontor i Gnesta.

ArbetsuppgifterI rollen som operativ inköpare har du en central och viktig i roll i bolaget när det kommer till att förse Rekals kunder med produkter. Ditt primära ansvarsområde är planering, orderläggning, styrning och inköp av produkter och material. Du ansvarar vidare för att orderbevaka inköp med orderbekräftelse samt extern leverantörskontakt på svenska och engelska. Som inköpare har du flera interna kontaktytor angående produktfrågor, ledtider, saldo, lagerhållning etc. Du tar hand om avvikelser och registrerar dem samt följer upp pågående avvikelser. Vid förfrågning från sälj är du med och registrerar nya produkter i affärssystemet Dynamics NAV.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet från en roll som operativ inköpare, ordermottagare, orderläggare, orderadministratör eller liknande
  • God förståelse för lager-, order- och godsflödet
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel/Teams/Office365
  • Meriterande med erfarenhet av affärssystemet Dynamics NAV
För att lyckas i rollen som operativ inköpare hos Rekal tror vi att du som person är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar och vid behov kan du ändra ditt synsätt och förhållningssätt och kan prioritera rätt saker. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. I rollen som inköpare har du kontakt med många personer dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Slutligen ser vi att du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur.

Övrig information
Start: Omgående, juni 2021
Plats: Gnesta eller på distans från exempelvis Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköp, inköpare, operativ inköpare, lager, logistik, orderhandläggare, ordermottagare, order, orderadministratör, administratör, gods, lagerhållning, supply chain, koordinator, heltid, Gnesta, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!