Operationstekniker / 3rd-line tekniker / tekniker hos EPM Data

Operationstekniker / 3rd-line tekniker / tekniker hos EPM Data

Har du en avslutad utbildning som systemvetare eller högskoleingenjör? Har du även ett stort intresse för dator, teknik och IT? Hos EPM Data får du möjlighet att starta din karriär med likasinnade kollegor där det finns stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos EPM Data AB.

Om företagetEPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. I samband med den explosionsartade internetutvecklingen i högskolevärlden i början av 90-talet grundades EPM Data AB. Då bildades EPM Data AB med idén att skapa en ny effektiv modell för automatisk drift och underhåll av lokala PC-nätverk.

Hos EPM erbjuds du en varierad arbetsmiljö tillsammans med trevliga kollegor, god stämning och där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

ArbetsuppgifterSom operationstekniker har du som konsult tillsammans med kollegorna på driftavdelningen det övergripande ansvaret för att EPM Datas och kundernas system alltid är tillgängliga. EPM arbetar med kunders och sin egen infrastruktur, både på server- och klientsidan, exempelvis med servrar, virtualisering, automatisering, lagring och nätinfrastruktur vilket gör att du hos EPM får möjlighet att arbeta med tekniskt avancerade produkter och lösningar. Det finns goda möjligheter hos EPM att bli väldigt bred i din kompetens men även att specialisera dig inom bland annat teknik, projektledning och konsulting. För att vidare vara med och påverka hur driften och utvecklingen fungerar. Du kan efterhand få ett utökat eget ansvar och självständigt driva projekt både internt och mot kunder samt arbeta mer med utveckling.

Du arbetar i ett team som består av omkring 20 tekniker. Tjänsten passar dig som har ett genuint teknikintresse och vill bygga vidare på dina befintliga kunskaper inom nät & drift. Hos EPM får du chansen att som konsult starta din karriär med andra drivna tekniker. Med tiden placeras du i kundprojekt och driver arbetet från start till slut. Du får en individuell plan för att kunna specialisera dig inom valt område.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning, gärna inom systemvetenskap eller datateknik som högskoleingenjör.
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • God system- och datorvana
  • Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi tror därför att du som person är initiativtagande och räds inte för att ta egna beslut. Du har ett påtagligt teknikintresse och drivs av att lösa problem och utmaningar utan tydliga ramar och riktlinjer. Vidare kan du självständigt driva ditt arbete framåt och har god förmåga att prata med kunder och ge förstklassig service.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: operationstekniker, tekniker, drift, 3rd line support, utvecklare, projektledning, stockholm, heltid, systemvetenskap, ingenjör, drifttekniker, server, klient, infrastruktur, automatisering, lagring, nätinfrastruktur, virtualisering, EPM, EPM data
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!